• PRO TV
  • Anamaria Prodan, replică dură pentru Laurențiu Reghecampf după ce antrenorul a spus că ea pentru el este „un om mort”: „Tot cu mine reușește să pună de mâncare pe masă”

Anamaria Prodan, replică dură pentru Laurențiu Reghecampf după ce antrenorul a spus că ea pentru el este „un om mort”: „Tot cu mine reușește să pună de mâncare pe masă”

Anamaria Prodan, replică dură pentru Laurențiu Reghecampf după ce antrenorul a spus că ea pentru el este „un om mort”: „Tot cu mine reușește să pună de mâncare pe masă”

Celebra impresară îl atacă pe fostul soț după ce acesta a spus că ea este, pentru el, „un om mort”. Iată ce mesaj a transmis Anamaria Prodan

Gallery

​Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost căsătoriți mai bine de 10 ani și au divorțat cu mare scandal și mai multe procese intentate la tribunal. Vestea că se despart a fost dată la finalul anului 2021, iar de atunci cei doi o țin numai în certuri.

Recent, Laurențiu Reghecampf a spus că pentru el fosta sa soție este „un om mort”, afirmație peste care Anamaria Prodan nu a putut trece. Impresara a ieșit, din nou, cu o declarație despre fostul ei partener de viața și a spus, printre altele, că datorită ei antrenorul are astăzi „ce să pună pe masă”.

„Ce să-i facem lui Reghe? Ne amuzăm ca încă îl mai pot ajuta să fie băgat în seamă și chemat pe la mondenități și podcasturi. Dacă nu vorbeşte despre Anamaria Prodan, cine îl bagă în seamă?

Nu observați ca anunță pe la fiecare podcast pe unde ajunge că este ultima dată când discută despre Anamaria Prodan? Dar, săracul uită și când este primit pe la altul și altul, și altul, că i se luminează figura când vorbeşte despre mine?

Măcar așa să-l ajut să-și mai facă câteva sute de o ciorbă… lăsându-l să vorbească despre mine. Tot cu mine reușește să pună de mâncare pe masă ceva! Slavă Domnului ca pot face asta pentru el. Să-i permit să-mi folosească numele. Dar … asta e viața.

A fost acolo lângă noi ani și ani, ne am chinuit cu el ani și ani, are un copil superb și pentru el îl lăsăm să ne folosească numele. Numele de Prodan pentru Reghecampf este aer, este colac de salvare, este busolă, este mâncare, este totul!

Așa ca de dragul copilului noastră îl las să-l folosească să mai apară pe la știri … căci cu fotbalul e gata, cu demnitatea este gata, cu mândria de bărbat este gata, cu bărbăția este gata de mult … i-a mai rămas în vocabular numele Anamaria Prodan care îl va bântui toată viața și care îl va ajuta cum am zis să mai fie chemat pe la o emisiune ceva cu o remunerație de câteva sute de lei cat merită astăzi numele și persoana numită Reghecampf”, a declarat de curând Anamaria Prodan.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni