• PRO TV
  • „Pentru mine e un om mort”! Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf atinge noi cote: De ce se ceartă acum

„Pentru mine e un om mort”! Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf atinge noi cote: De ce se ceartă acum

„Pentru mine e un om mort”! Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf atinge noi cote: De ce se ceartă acum

Deși au trecut deja câțiva ani de când s-au despărțit, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu au reușit încă să divorțeze oficial, iar din această cauză vorbesc în continuare unul despre altul în spațiul public.

Invitat recent în podcastul lui Costin Ștucan, unul dintre prezentatorii studioului EURO 2024, emisiune care a avut loc în această vară la PRO TV, Laurențiu Reghecampf a făcut din nou unele declarații la adresa fostei partenere, care în acte încă îi este soție.

„Anamaria Prodan o să facă multe comentarii pe tema asta, dar eu nu mai discut. Am ajuns la nivelul ăla încât, crede-mă, mă lasă rece. Pentru că toate lucrurile se repetă. Uite, îţi dau o speţă acuma. Eu am primit... de fapt, nu vreau să mai vorbesc. Am zis și m-am jurat. Nu vreau să mă gândesc dacă se bucură sau dacă nu se bucură, pentru că nu mă interesează ceea ce o să declare în continuare. Pentru mine e un om mort și e punct. Adică tot ceea ce va spune după acest podcast, când o să vadă, mă lasă rece”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Așa cum a spus și antrenorul, dar și cum se aștepta toată lumea, Anamaria Prodan nu a rămas indiferentă și i-a dat replica lui Laurențiu Reghecampf.

„Ce să-i facem lui Reghe? Ne amuzăm ca încă îl mai pot ajuta să fie băgat în seamă și chemat pe la mondenități și podcasturi. Dacă nu vorbeşte despre Anamaria Prodan, cine îl bagă în seamă? Nu observați că anunță pe la fiecare podcast pe unde ajunge că este ultima dată când discută despre Anamaria Prodan? Dar, săracul, uită. Și, când este primit pe la altul și altul, i se luminează figura când vorbeşte despre mine. Măcar așa să-l ajut să-și mai facă câteva sute de o ciorbă. Lăsându-l să vorbească despre mine. Tot cu mine reușește să pună de mâncare pe masă ceva! Slavă Domnului că pot face asta pentru el. Să-i permit să-mi folosească numele. Dar asta e viața”, a fost replica pe care Anamaria Prodan a dat-o pentru România TV.

foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni