• PRO TV
  • Pescobar își extinde tavernele la nivel internațional. Controversatul afacerist își deschide restaurant de fițe, în Dubai: „A găsit o variantă”

Pescobar își extinde tavernele la nivel internațional. Controversatul afacerist își deschide restaurant de fițe, în Dubai: „A găsit o variantă”

Pescobar își extinde tavernele la nivel internațional. Controversatul afacerist își deschide restaurant de fițe, în Dubai: „A găsit o variantă”

Pescobar a dat lovitura cu restaurantul cu Sushi și își extinde afacerea la nivel internațional, următoarea locație urmând să ia naștere în Dubai. Mitică Dragomir, prietenul acestuia, l-a dat de gol.

Gallery

Face ce face și Pescobar deschide restaurante pe bandă rulantă, iar ultima lovitură a fost dată în Dubai, unde acesta a pus bazele unei noi locații profitabile. A pregătit planul de bătaie și este convins că va face bani frumoși pe tărâmul milionarilor.

Pescobar își deschide un nou restaurant în Dubai

În cadrul unui podcast, Marian Dragomir a dezvăluit planurile de afaceri ale lui Pescobar. După succesul răsunător pe care îl are în România, acesta a decis să își facă brand-ul cunoscut și la nivel internațional.

Cu ajutorul unui iranian, care a avut câteva afaceri în țara noastră, Pescobar pune bazele unui restaurant de lux, cu care să îi dea pe spate pe arabi. Acesta este convinsă că totul va merge ca pe roate, mai ales pentru că, din punct de vedere al promovării, are idei foarte bune.

Citește și:

„Îl ajută un iranian care a avut magazine în România. Vorbea româneşte. Am fost la el, ne-a invitat la un mic-dejun. A găsit o variantă… el vine cu conceptul ăsta al lui de sushi, Pescobar. El e foarte bine documentat pe publicitate, bate cam tot ce am văzut eu până acum. El singur îşi face. Pe telefoane, ameţeşte pe toată lumea”, a spus Mitică Dragomir, conform Fanatik.

Pescobar își deschide restaurant și la Londra

În urmă cu doar câteva săptămâni, Pescobar anunța, pe contul său de Instagram, că deschide restaurant și în Londra. Pregătirile sunt în toi, iar afaceristul își ține fanii la curent cu modul în care proiectul avansează.

Citește și:

​Milionarul abia așteaptă ca proiectul să devină realitate, deoarece, în urmă cu aproximativ două decenii, a plecat în Anglia, pentru a munci.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni