• PRO TV
  • Andreea Esca, adevărul despre coafura care a consacrat-o la pupitrul Știrilor PRO TV: „Era această legendă, cum că am un contract pe care l-am semnat, că sunt obligată ...”

Andreea Esca, adevărul despre coafura care a consacrat-o la pupitrul Știrilor PRO TV: „Era această legendă, cum că am un contract pe care l-am semnat, că sunt obligată ...”

Andreea Esca, adevărul despre coafura care a consacrat-o la pupitrul Știrilor PRO TV: „Era această legendă, cum că am un contract pe care l-am semnat, că sunt obligată ...”

Andreea Esca a vorbit joi, în emisiunea ”Morning Glory”, realizată de Răzvan Exarhu la Rock FM, despre începuturile sale în carieră. Vedeta a abordat inclusiv subiectul coafurii sale emblematice, care a generat numeroase zvonuri de-a lungul anilor.

Gallery

​Andreea Esca este, fără îndoială, unul dintre cele mai sonore nume din jurnalismul românesc. Cu o carieră impresionantă ce se întinde pe mai bine de două decenii, Esca a devenit un adevărat simbol al televiziunii din România și un exemplu de profesionalism, constanță și dedicare. De la pupitrul Știrilor PRO TV, ea a intrat în casele milioanelor de români seară de seară, devenind o figură de încredere, apreciată pentru calmul, obiectivitatea și stilul său inconfundabil.

Recent, vedeta a fost invitată la emisiunea „Morning Glory”, realizată de Răzvan Exarhu la Rock FM, acolo unde a vorbit despre începuturile sale la PRO TV și a abordat inclusiv subiectul coafurii sale emblematice, care a generat numeroase zvonuri de-a lungul anilor.

”Era această legendă, cum că am un contract pe care l-am semnat, că sunt obligată să fie acea coafură. Era o ... legendă. Pur și simplu așa s-a întâmplat. Eu aveam părul mult mai lung, am fost plecată - by the way, că vorbeam de CNN - am fost plecată în America și cineva de acolo la un moment dat, când m-am dus la un coafor, mi-a spus ... Eu îi spuneam la un moment dat că o să prezint știri în România când o să se deschidă Pro TV și așa mai departe. Și ea mi-a zis: Aa, păi, uite, eu cred că ar trebui atunci să vă tund cumva mai scurt, pentru că e mai mai serios, mai pentru știri, dacă o se prezentați știri. Și pur și simplu așa am ajuns eu cu acea coafură care ...”, a povestit ea.

Prezentatoarea a mai adăugat că a avut mereu libertatea de a-și alege stilul, dar a preferat să rămână fidelă unui look care s-a transformat într-o emblemă a carierei sale.

Cu aceste precizări, Andreea Esca a pus capăt speculațiilor și a reafirmat că succesul său la pupitrul Știrilor PRO TV s-a datorat, în primul rând, profesionalismului și dedicării, nu unei coafuri impuse.

Foto: Instagram, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni