• PRO TV
  • Horoscop zilnic 4 octombrie 2024. Vărsătorii doresc o schimbare în carieră, Berbecii vor să aprofundeze relația cu cineva de care sunt atrași

Horoscop zilnic 4 octombrie 2024. Vărsătorii doresc o schimbare în carieră, Berbecii vor să aprofundeze relația cu cineva de care sunt atrași

Horoscop zilnic 4 octombrie 2024. Vărsătorii doresc o schimbare în carieră, Berbecii vor să aprofundeze relația cu cineva de care sunt atrași

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 4 octombrie 2024.

Berbec

Registrul astral de astăzi te ajută să iei decizii bune într-un context relațional. Posibil să fii interesat să cunoști mai profund o persoană care te atrage, cu care ai putea începe o relație pe termen lung. În partea a doua a zilei, afli sau cineva îți încredințează un secret, o informație, care te poate ajuta într-un demers viitor.


Taur

Venus, guvernatoarea ta, primește astăzi un aspect armonios de la Saturn și este posibil să te bucuri de o conversație plăcută cu partenerul, să simți că te poți baza pe acesta, să faci progrese în relație și planuri pe termen lung. De asemenea, simți stabilitate și în relația cu un prieten sau privind un contract profesional început de curând.

Gemeni

Venus din casa muncii formează, astăzi, un aspect cu Saturn, din casa carierei și imaginii, semn că ești bine văzut la serviciu, de către colegi sau superiori, ți se apreciază meritele, ești responsabil și înregistrezi succese. De asemenea, ești interesat să abordezi proiecte ambițioase, să-ți îndeplinești niște obiective.

Rac

Dacă ai intrat de curând într-o relație, astăzi este un moment favorabil să depui efort mai mare să-i demonstrezi partenerului cât de mult îl apreciezi, să-I faci un cadou sau să-l surprinzi cu ceva original.

Leu

Venus și Saturn formează, astăzi, un aspect armonios și leagă sectorul casei de sectorul avantajelor financiare. Prin urmare, este un moment bun să investești energie și bani în confortul casei. Posibil să te gândești și la niște achiziții mai costisitoare pentru casă, să începi o reamenajare.

Fecioară

Astăzi, Venus din casa comunicării și Saturn din casa relațiilor formează un aspect armonios și de susținere, semn că poți împărtăși idei și informații/vești cu partenerul sau partenerii din sfera profesională, să ajungi la înțelegeri, să dai și să primești sfaturi, care te pot ajuta pe termen lung. De asemenea, ai un randament intelectual ridicat.

Balanță

Venus, guvernatoarea ta, în tranzit prin casa banilor, formează astăzi un aspect armonios cu Saturn din casa muncii. Așadar, este un moment potrivit pentru a negocia un contract, o colaborare. De asemenea, primești aprecieri și este o zi bună să te conectezi cu persoane cu care ai interese comune.

Scorpion

Astăzi, ai inspirație și intuiție într-un proiect de creație, ai idei originale, ești într-o formă excelentă și te pui mai mult în valoare. La aceste lucruri contribuie Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia ta, care aduce protecție, farmec, și Saturn din sfera creativității și abilităților.

Săgetător

Astăzi este posibil să rezolvi ceva legat de casă sau administrarea unor treburi gospodărești. De asemenea, la serviciu ai putea avea parte de provocări, însă ai înțelepciune, răbdare și diplomație să lași furtuna să treacă, după care clarifici o situație.

Capricorn

Astăzi, ai multe de învățat și mai ales de cum să comunici și să transmiți informațiile. Venus, micul benefic, formează un aspect benefic cu Saturn, guvernatorul tău, așa că activitățile pe care le desfășori cu colegii, partenerii de afaceri sau prietenii să fie productive și să aducă proiecte pe termen lung. De asemenea, ești interesat să studiezi, să afli informații de interes pentru tine, să pregătești o strategie sau un plan de viitor.

Vărsător

Astăzi, te interesează să faci o schimbare în carieră și începi să trimiți CV-uri, răspunzi la oferte noi de job și cauți să vezi care este cea mai bună variantă pentru tine. Venus, micul benefic, se află pe cel mai înalt punct din astrogramă și aduce șanse. Mai mult de atât, formează un aspect de susținere cu Saturn, iar situația financiară se poate stabiliza în perioada următoare.

Pești

Astăzi, te afli într-o formă bună de colaborare/cooperare cu ceilalți. Venus trimite raze benefice la Saturn, în tranzit prin zodia ta. Rezolvi o serie de chestiuni birocratice, iar în grupul de prieteni ești foarte apreciat, pentru că știi să asculți și ai răbdare cu fiecare. De asemenea, este un moment prielnic să înveți de la alții, de la persoane care-ți pot împărtăși din experiența lor.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni