• PRO TV
  • Reacția lui P Diddy când a aflat că Will Smith și Jada Pinkett Smith i-au propus un menage a trois fostei lui iubite, Jennifer Lopez

Reacția lui P Diddy când a aflat că Will Smith și Jada Pinkett Smith i-au propus un menage a trois fostei lui iubite, Jennifer Lopez

Reacția lui P Diddy când a aflat că Will Smith și Jada Pinkett Smith i-au propus un menage a trois fostei lui iubite, Jennifer Lopez

În timpul unei apariții la Jimmy Kimmel Live, cântărețul a vorbit despre zvonul conform căruia Will Smith și soția acestuia, Jada Pinkett, i-ar fi făcut propuneri indecente fostei lui iubite, Jennifer Lopez.

Gallery

La ora actuală, P Diddy este închis sub acuzația de abuz sexual, dar acum câteva luni acesta apărea la Jimmy Kimmel Live.

”Am văzut un tip pe internet care spunea că a fost bodyguardul tău și care susținea că, atunci când tu erai cu JLo, Will Smith și Jada au încercat un threesome cu ea, iar tu ai vrut să-l bați pe Will Smith. Este adevărat”, l-a întrebat Kimmel pe Diddy.

Diddy a rămas tăcut și s-a uitat la Kimmel pentru câteva secunde, înainte de a răspunde: ”Emisiunea aceasta a devenit mai ciudată decât ultima oară când am ajuns aici”.

”Nu știu despre ce vorbești. Jimmy, credeam că suntem prieteni”.
Povestea se referă la inteviul pe care fostul bodyguard al lui P Diddy, Gene Deal, l-a dat în cadrul podcastului The Art od Dialogue. Acesta a declarat că Diddy a spus, cu vorbele lui, că Will și Jada ar fi încercat să o ”racoleze” pe Lopez chiar când aceasta era într-o relație amoroasă cu el. P Diddy și Jennifer Lopez au fost iubiți pentru doi ani. S-au despărțit în 2001, de Ziua Îndrăgostiților.

Foto: Getty/Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni