• PRO TV
  • Între cele două imagini au trecut 20 de ani, dar Vanessa Paradis e neschimbată! Marea iubire a actorului Johnny Depp și femeia care i-a dăruit doi copii, apariție rară la Săptămâna Modei de la Paris

Între cele două imagini au trecut 20 de ani, dar Vanessa Paradis e neschimbată! Marea iubire a actorului Johnny Depp și femeia care i-a dăruit doi copii, apariție rară la Săptămâna Modei de la Paris

Între cele două imagini au trecut 20 de ani, dar Vanessa Paradis e neschimbată! Marea iubire a actorului Johnny Depp și femeia care i-a dăruit doi copii, apariție rară la Săptămâna Modei de la Paris

Timp de 14 ani, Vanessa a fost paradisul lui Johnny Depp și tone de cerneală au curs despre povestea lor de dragoste. Deși au fost împreună mai bine de un deceniu și au devenit părinții a doi copii, cuplul nu s-a căsătorit niciodată.

Gallery

​Johnny Depp și Vanessa Paradis s-au despărțit în 2012, spre dezamăgirea milioanelor de fani. Frumoasa cântăreață i-a făcut doi moștenitori lui Johnny Depp: fiica Lily Rose și fiul John Christopher.

​Spre deosebire de actor, Vanessa Paradis duce de câțiva ani o viață discretă și rareori apare la evenimente. A făcut o excepție pentru Săptămâna Modei de la Paris, unde a participat la mai multe show-uri.

​Cea supranumită „Lolita francezilor” a participat printre altele la Gala de deschidere a sezonului de balet la Palais Garnier, în Paris.

Evenimentul parizian are ca scop reunirea „elevilor Școlii de Balet, a tuturor dansatorilor Companiei și, pentru prima dată, a dansatorilor Baletului Junior”, conform site-ului lor oficial. Și pentru această ocazie, Paradis a strălucit într-o rochie cu volane, de un roz vibrant, din colecția Chanel Couture AW19. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Deși se apropie de 52 de ani, franțuzoaica este neschimbată și arată ca-n vremurile în care defila pe podiumul de modă sau cânta celebrele ei hituri.

Pe lângă faptul că arată uimitor, internauții au fost uimiți de asemănarea izbitoare mamă-fiică. Lily Rose-Depp pare sosia mamei sale, iar fotografiile în care cele două apar împreună sunt grăitoare în acest sens.

​Cele două au o relație specială, iar Lilly, care are 25 de ani, este actriță și model de succes. Tânăra nu ratează nicio ocazie când vine vorba să vorbească despre cât de mult își iubește mama.

„Mama mea este o deschizătoare de drumuri, cu adevărat. Ea m-a învățat multe despre încrederea în sine”, a spus Lilly, într-un interviu pentru The Face.

Fotografii: Getty Images

 CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni