• PRO TV
  • Marius Elisei, atac fără precedent la adresa Oanei Roman! Bărbatul nu a mai suportat toate acuzațiile și a jignit-o pe fosta sa soție: „Te-am luat grasă și te-am lăsat slabă”

Marius Elisei, atac fără precedent la adresa Oanei Roman! Bărbatul nu a mai suportat toate acuzațiile și a jignit-o pe fosta sa soție: „Te-am luat grasă și te-am lăsat slabă”

Marius Elisei, atac fără precedent la adresa Oanei Roman! Bărbatul nu a mai suportat toate acuzațiile și a jignit-o pe fosta sa soție: „Te-am luat grasă și te-am lăsat slabă”

Fostul soț al Oanei Roman nu a mai rezistat și a răbufnit! Sătul de toate acuzațiile pe care i le-a făcut fiica fostului premier după ce au divorțat, bărbatul a ieșit în față și a spus tot ce îl deranjează.

Gallery

​După ce au divorțat oficial, Oana Roman s-a dus la mai multe podcasturi și emisiuni TV, acolo unde a dezvăluit detalii șocante despre fostul său partener de viață. Fiica lui Petre Roman nu s-a ferit și a dezvăluit, printre altele, că Marius Elisei era gelos, posesiv și narcisist.

Deși a tăcut până acum, Marius Elisei a vrut să pună punct scandalului și a ieșit cu noi declarații, fiind vizibil deranjat de ceea ce a putut spune fosta lui soție.

„Deci te rog frumos să încetezi să mai vorbești despre mine. Niște aberații care știi bine că multe dintre ele sunt niște minciuni. Tu niciodată nu te uiți în oglindă înainte să vorbești? Niciodată nu te gândești înainte să vorbești? Că poate cineva, mai târziu, va avea de suferit. Crezi că mă ataci așa cum crezi tu că o să mă ataci? Dacă vrei să ne atacăm, ne atacăm. Și vei vedea că o să ieși în pierdere. Faci niște afirmații care crezi că te ajută la ceva?”, i-a transmis Marius Elisei pe Instagram.

Mai mult, Marius Elisei a trecut la insulte!

„Plus de asta, ține cont că te-am făcut mamă și nu meritai. Te-am făcut mireasă și nu meritai. Nu meriți nimic. Absolut nimic la ce caracter ai. Adevăratul tău caracter! Dacă mă apuc să-ți dau masca aia jos, nu știu dacă o să fie bine. Eu mă gândesc la cine o să sufere mai târziu. Și nu uita, vezi că te-am luat grasă și te-am lăsat slabă! Ar trebui să-mi mulțumești!”, a mai spus fostul Oanei Roman, conform unui post TV.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni