• PRO TV
  • Zanni îl acuză pe Jador de violență domestică, în relația cu Oana Ciocan! Declarațiile câștigătorului Survivor All Stars au împărțit internetul în două: „Mi-ai zis că ai hărțuit-o, lovit-o...”

Zanni îl acuză pe Jador de violență domestică, în relația cu Oana Ciocan! Declarațiile câștigătorului Survivor All Stars au împărțit internetul în două: „Mi-ai zis că ai hărțuit-o, lovit-o...”

Zanni îl acuză pe Jador de violență domestică, în relația cu Oana Ciocan! Declarațiile câștigătorului Survivor All Stars au împărțit internetul în două: „Mi-ai zis că ai hărțuit-o, lovit-o...”

Zanni, câștigătorul Survivor All Stars, a făcut o serie de declarații șocante despre relația lui Jador cu Oana Ciocan. Acesta susține că manelistul ar fi fost violent cu fosta Războinică.

Gallery

​Jador și Oana Ciocan au format unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din showbizul românesc, cei doi fiind împreună dinainte de participarea lor la Survivor All Stars. Cu toate acestea, în cadrul emisiunii tinerii îndrăgostiți au recunoscut publicului larg că se iubesc, ba chiar mai mult decât atât, manelistul a cerut-o în căsătorie pe fosta Războinică.

După terminarea celui mai puternic show de supraviețuire, Jador și Oana Ciocan au fost în atenția publicului larg deoarece s-a speculat că s-ar fi despărțit la scurt timp după ce s-au mutat împreună. Deși în spațiul public s-au vehiculat tot felul de zvonuri despre ei, până acum niciunul nu a povestit despre ce a fost, de fapt, vorba în relație.

​Zanni îl acuză pe Jador de violență domestică, în relația cu Oana Ciocan

După cinci luni de la încheierea show-ului Survivor All Stars, Jador a vorbit public despre relația lui cu Oana Ciocan. Manelistul a povestit că, în urma unor neînțelegeri, au decis „să ia o pauză”, însă în acest timp fosta Războinică a apărut alături de un alt băiat.

„Adevărul este ca noi am fost împreună în tot acest timp pentru ca am vrut să ne bucurăm de iubire doar noi! Dar de ceva timp am decis să luăm o pauză însă în această pauză ea și-a găsit pe altcineva. Am văzut-o chiar eu la masă cu un băiat! Dar cu toate astea vreau să știi ca inima mea bate doar pentru tine și chiar dacă sunt blocat peste tot sper să vezi postarea și să știi ca nu voi înceta să lupt pentru dragostea ta!” , este mesajul transmis de Jador.

Gallery

Văzând declarațiile lui Jador, Zanni nu s-a putut abține și i-a lăsat manelistului un comentariu care a împărțit internetul în două. Acesta susține că Oana Ciocan ar fi fost victima violenței domestice și că i-ar fi povestit totul cu lux de amănunte:

„Cele mai jegoase manipulări. Am vorbit cu Oana Ciocan și mi-a zis cât ai hărțuit-o, lovit-o și cât ți-ai bătut joc de ea. Șterge-ți d***u declarațiile astea din bot și marș la cerșit de atenție pe alte subiecte. Oana îmi este colegă de junglă și-mi permit să intervin, altfel ignoram. Ești un gunoi de om care, în timp ce vinde iluzia că și-a iubit nevasta, ea de fapt stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă. Lasă vrăjeala, că știm tot” , este răspunsul lui Zanni pentru Jador.

Jador i-a răspuns acestuia, amenințându-l că „îl sparge” dacă se vor întâlni întâmplător prin oraș.

​Comentariul lui Zanni a împărțit internetul în două: unii oameni îl cred și sunt de acord cu faptul că Jador ar fi violent, iar alții sunt de partea manelistului și susțin că Zanni doar vrea să provoace ceartă în relație.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni