• PRO TV
  • Cum arată noua casă a Andreei Bostănică. La doar 20 de ani și-a cumpărat o vilă de lux în Pipera

Cum arată noua casă a Andreei Bostănică. La doar 20 de ani și-a cumpărat o vilă de lux în Pipera

Cum arată noua casă a Andreei Bostănică. La doar 20 de ani și-a cumpărat o vilă de lux în Pipera

Andreea Bostănică și-a cumpărat o vilă de lux în Pipera. Influencerița s-a lăudat cu noua ei achiziție în mediul online.

Gallery

Andreea Bostănică trăiește viața la care a visat, are mare succes în activitatea pe care o desfășoară în mediul online, este răsfățată din plin de iubitul ei, care îi face cadouri scumpe și o duce în vacanțe de lux. După ce în urmă cu două luni și-a cumpărat o nouă mașină, care a constat nici mai mult, nici mai puțin de 300.000 de euro, acum și-a cumpărat o nouă casă.

Andreea Bostănică și-a cumpărat o vilă de lux

În ziua în care a împlinit 20 de ani, Andreea Bostănică a anunțat că și-a cumpărat o nouă casă. Este bine cunoscut faptul că tânăra influenceriță deține mai multe proprietăți atât în România, cât și în Republica Moldova. De asemenea, are și mai mulți bolizi de lux.

Aflată în vacanță la Paris, acolo unde a fost tratată ca o regină, tânăra le-a arătat fanilor de pe Instagram câteva imagini cu noua s-a locuință, pe care și-a achiziționat-o la 20 de ani. VEZI IMAGINI CU VILA ÎN GALERIA FOTO

Fanii au fost uimiți când influencerița le-a arătat imagini cu noua sa casă pe rețelele de socializare, demonstrând că la doar 20 de ani și-a atins multe dintre obiectivele pe care le avea.

„Ziua de naștere! Nu-mi vine să cred că am 20 de ani. La mulți ani mie! Sunt atât de fericită că mi-am cumpărat casa visurilor la 20 de ani. Cea mai bună zi de naștere”, a scris influencerița la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni