• PRO TV
  • Oana Ciocan are un nou iubit. Jador a spus tot adevărul despre ce s-a întâmplat între ei, după ce fosta logodnică a refuzat să îi mai dea o șansă: „Am decis să luăm o pauză”

Oana Ciocan are un nou iubit. Jador a spus tot adevărul despre ce s-a întâmplat între ei, după ce fosta logodnică a refuzat să îi mai dea o șansă: „Am decis să luăm o pauză”

Oana Ciocan are un nou iubit. Jador a spus tot adevărul despre ce s-a întâmplat între ei, după ce fosta logodnică a refuzat să îi mai dea o șansă: „Am decis să luăm o pauză”

Jador și Oana Ciocan s-au logodit în cadrul emisiunii ”Survivor”, însă, după doar câteva luni, s-au despărțit. Recent, artistul a făcut o postare prin care anunță cum au stat lucrurile de fapt.

Gallery

Jador a anunțat, prin intermediul unei postări făcute pe Instagram, că el și Oana Ciocan au format un cuplu și după ce au anunțat că s-au despărțit, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, deoarece, între timp, aceasta și-a făcut un nou iubit.

Oana Ciocan și-a făcut un nou iubit, dar Jador o vrea înapoi

În urmă cu ceva timp, Jador anunța că el și Oana Ciocan au decis să se despartă, deși vorbeau despre nuntă și copil. Deși au refuzat să vorbească despre acest subiect, fanii celor doi s-au împărțit în două tabere, unii dintre ei fiind convinși că încă formau în cuplu.

Acest lucru a fost confirmat, recent, chiar de Jador, care a ținut să precizeze că, în viața lor, au apărut niște schimbări.

Citește și:

Mai exact, deși relația lor continua departe de ochii celor curioși, la un moment dat, din cauza unor motive care nu au fost dezvăluite, au decis să ia o pauză. Deși artistul spera ca împăcarea să se producă, iar relația lor să devină mai puternică, a avut parte de o surpriză neplăcută, atunci când a aflat că Oana Ciocan și-a făcut un nou iubit.

Jador admite că încă o iubește pe Oana Ciocan

Oana Ciocan nu a vorbit despre iubitul pe care îl are, preferând să îl țină departe de cei din exterior, însă a fost dată de gol chiar de către Jador. Acesta a mărturisit că el a fost cel care i-a surprins împreună, în oraș, deși spera ca fosta logodnică să se întoarcă la el.

Mai mult decât atât, Jador i-a făcut Oanei Ciocan o declarație de dragoste, prin intermediul postării din mediul online. Artistul nu ține de cont de faptul că fosta iubită este implicată într-o nouă relație și vrea să lupte, pentru a o convinge să fie, din nou, împreună.

Citește și:

„Adevărul este ca noi am fost împreună în tot acest timp pentru ca am vrut să ne bucurăm de iubire doar noi! Dar de ceva timp am decis să luăm o pauză însă în această pauză ea și-a găsit pe altcineva am văzut-o chiar eu la masă cu un băiat! Dar cu toate astea vreau să știi ca inima mea bate doar pentru tine și chiar dacă sunt blocat peste tot sper să vezi postarea și să știi ca nu voi înceta să lupt pentru dragostea ta!”, a scris Jador pe contul său de Instagram.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni