• PRO TV
  • Acum s-a aflat! Detalii despre cum comunică Michael Schumacher, după ce legenda F1 a apărut ”în public” la nunta fiicei sale

Acum s-a aflat! Detalii despre cum comunică Michael Schumacher, după ce legenda F1 a apărut ”în public” la nunta fiicei sale

Acum s-a aflat! Detalii despre cum comunică Michael Schumacher, după ce legenda F1 a apărut ”în public” la nunta fiicei sale

După ce, săptămâna trecută, se spune că Michael Schumacher a apărut la nunta fiicei lui, au apărut detalii despre fostul pilot de Formula 1.

Gallery

Gina Schumacher (27 de ani) s-a căsătorit cu iubitul ei, Iain Bethke, pe proprietatea de lux a familiei din Majorca, pe care au cumpărat-o cu 27 milioane de lire sterline în 2017.
Invitaților li s-au luat telefoanele mobile pe parcursul evenimentului la care se pare că tatăl Schumacher a fost prezent.

Fostul pilot, în vârstă de 55 de ani, lipsește din spațiul public din 2013, după ce un devastator accident la schi l-a lăsat în comă. La aproape un an de la dezastru, un comunicat de presă susținea că nu mai este în comă și că ”va continua o lungă fază de recuperare”.

Elisabetta Gregoraci, fosta soție a patronului de Formula 1, Flavio Briatore, a dezvăuit cum comunică Schumacher.

”Michael nu vorbește, dar comunică cu privirea. Doar trei oameni pot să-l viziteze și eu știu cine sunt”.
”S-au mutat în Spania și soția lui a amenajat un spital în acea casă”.

Zvonurile că Schumacher nu poate vorbi au fost susținute și de fiul lui, Mick, în cadrul documentarului Netflix despre viața tatălui lui. ”Cred că tata și cum mine ne înțelegem în feluri diferite acum”.

Fostul boss Ferrari Jean Todt a vorbit despre recuperarea pilotului după accident.
Într-o publicație din Franța, acesta a declarat: ”Michael e aici așa că nu mi-e dor de el. Doar că, pur și simplu, nu este Michael care obișnuia să fie. Este diferit și este îndrumat într-un mod înduioșător de soția și copiii lui, care fac tot ce le stă în putință pentru a-l proteja.
Asta e tot ceea ce am de spus. Din păcate, soarta l-a lovit acum 10 ani. Nu mai este Michael pe care-l știam de la Formula 1”.

Foto. Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni