• PRO TV
  • Femeia care s-a căsătorit cu ea însăşi a sărbătorit primul an de mariaj cu un buchet de trandafiri curcubeu și o sticlă de șampanie: „Sunt bine așa cum sunt”

Femeia care s-a căsătorit cu ea însăşi a sărbătorit primul an de mariaj cu un buchet de trandafiri curcubeu și o sticlă de șampanie: „Sunt bine așa cum sunt”

Femeia care s-a căsătorit cu ea însăşi a sărbătorit primul an de mariaj cu un buchet de trandafiri curcubeu și o sticlă de șampanie: „Sunt bine așa cum sunt”

După ce ani la rând a încercat să-și găsească partenerul potrivit, Sarah Wilkinson a decis să se căsătorească cu … ea însăși. Femeia din Felixstowe, UK, și-a organizat o nuntă de vis în urmă cu un an, iar acum a celebrat primul an de mariaj cu flori și șampanie.

Sarah Wilkinson, în vârstă de 43 de ani, a ținut ceremonia de nuntă la Harvest House din Felixstowe, Suffolk, clasificată de gradul II, în 30 septembrie 2023. Un prieten a oficiat slujba neoficială în fața a 40 de prieteni apropiați și rude, urmată apoi de o petrecere cu mai mulți prieteni.

La un an distanță, Sarah vrea să le arate tuturor că are un mariaj fericit, chiar dacă „a încălcat câteva jurăminte”.

„Sunt bine așa cum sunt. Nu ai neapărat nevoie de cineva pentru a te complete. Nu spun nu posibilității de a găsi pe cineva, dacă acest lucru se întâmplă și este grozav, atunci minunat, și dacă nu se întâmplă, va fi la fel bine”, a spus ea, potrivit BBC.

Sarah Wilkinson a mers mai departe cu evenimentul de 10.000 de lire sterline, deoarece „eşti pre-programat pentru a-ţi dori un soţ, o casă, 2-4 copii, însă viaţa nu funcţionează întotdeauna aşa şi este totuşi plăcut să ai o zi de sărbătorit”. Britanica a economisit bani timp de 20 de ani pentru a-și putea planifica nunta de vis. 

În ziua în care a aniversat un an de mariaj, Sarah și-a comandat un buchet de trandafiri curcubeu și o sticlă de șampanie, pe care și le-a trimis la birou.

„Este întotdeauna frumos să primești un cadou la serviciu și să treci prin birou cu un buchet uriaș de flori”, a mai spus ea.

„Am ieşit să iau masa singură, o masă pentru o persoană, o cină frumoasă cu friptură, iar între feluri m-am relaxat şi am citit o carte”, a adăugat Sarah. 

Sarah Wilkinson a fost luată prin surprindere de amploarea interesului manifestat față de nunta ei în întreaga lume, dar a avut, de asemenea, grijă să nu citească reacțiile oamenilor online.

Unii oameni pot fi foarte nepoliticoşi şi ofensatori, aşa că unii prieteni s-au conectat şi mi-au trimis cele mai bune fragmente; pur şi simplu nu mă uit la lucrurile rele”, a declarat Sarah, potrivit sursei menționate mai sus.

Întrebată dacă au existat certuri conjugale în cursul primului an, Sarah a declarat: „Am încălcat câteva jurăminte. Am jurat că nu voi rămâne fără hârtie igienică şi lapte şi am rămas fără ambele cel puţin o dată, aşa că trebuie să mă ocup de asta”. 

Foto: Youtube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni