• PRO TV
  • Vestea momentului în showbiz! O celebră vedetă din România este însărcinată pentru prima oară

Vestea momentului în showbiz! O celebră vedetă din România este însărcinată pentru prima oară

Vestea momentului în showbiz! O celebră vedetă din România este însărcinată pentru prima oară

Este bucurie în showbiz după ce frumoasa vedetă a anunțat că va deveni mamă. Iată despre cine este vorba!

Gallery

​Este bucurie în showbiz după ce Raluca Munte a anunțat că urmează să aducă pe lume primul ei copil! Tânăra s-a căsătorit în luna iunie a anului 2024 cu Daniel Stanci, iar acum așteptă cu nerăbdare să devină părinți.

În ultimele luni, Raluca nu a mai fost activă pe rețelele de socializare, iar fanii și-au ridicat mai multe semne de întrebare cu privire la „dispariția” brunetei. Acum însă, lucrurile sunt clare: aceasta a preferat să se retragă o perioadă din fața publicului larg din cauza primelor simptome ale sarcinii.

”Cu inimile pline de emoție și recunoștință, dorim să împărtășim vestea minunată că Dumnezeu ne-a binecuvântat cu o nouă viață, un suflet prețios pe care îl așteptăm cu nerăbdare să vină în familia noastră. Această minune care urmează să sosească este darul nostru divin, un simbol al iubirii și al speranței, o lumină ce va străluci în inimile noastre pentru totdeauna”, a scris Raluca pe Instagram.

​„Mami, tati și frățiorii tăi te așteaptă cu brațele deschise și cu dragoste nemărginită, pregătiți să îți oferim toată căldura și grija noastră. Fiecare zi care trece ne apropie de momentul în care te vom ține pentru prima dată în brațe, momentul în care inimile noastre se vor uni pentru totdeauna.

Este o binecuvântare să știm că ai fost ales/aleasă să faci parte din familia noastră, iar sufletele noastre se simt împlinite știind că iubirea noastră va crește odată cu tine. Abia așteptăm să îți arătăm cât de mult te iubim deja și să îți oferim toată fericirea din lume. Mulțumim Cerului pentru această minune care va aduce și mai multă bucurie și lumină în viețile noastre”, a scris Raluca Munte, pe Instagram.

Raluca Munte s-a făcut remarcată în fața publicului larg după ce a participat la un show matrimonial. După încheierea emisiunii, aceasta a devenit virală în mediul online, în special pe TikTok, acolo unde postează adesea videoclipuri din viața ei de zi cu zi.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni