• PRO TV
  • Cu ce se ocupă acum Anemona Niculescu. Fosta membră a trupei A.S.I.A, în vârstă de 45 de ani, este profesor universitar

Cu ce se ocupă acum Anemona Niculescu. Fosta membră a trupei A.S.I.A, în vârstă de 45 de ani, este profesor universitar

Cu ce se ocupă acum Anemona Niculescu. Fosta membră a trupei A.S.I.A, în vârstă de 45 de ani, este profesor universitar

Trupa A.S.I.A făcea furori la începutul anilor 2000, piesele lor fiind ascultate în toate discotecile din România și fredonate de milioane de persoane. Anemona Niculescu a fost parte din trupă, însă la un moment dat s-a retras din luminile reflectoarelor și s-a reprofilat. Iată cu ce se ocupă acum!

Gallery

​Anemona Niculescu, fosta membră a trupei A.S.I.A, a renunțat la domeniul muzical în urmă cu mai mulți ani și s-a axat pe un cu totul alt profil. În prezent, frumoasa cântăreață este profesor universitar și predă la trei universități.

„Predau la trei universități. Predau actorie la Facultatea de Arte a Universității Hyperion, predau engleză-termeni de specialitate și la Academia de Poliție din București și în Constanța, la Universitatea Maritimă. Fac naveta. Patru-cinci zile pe săptămână sunt la Constanța și două zile sunt la București. Acolo locuiesc cu copilul. În aceste două zile, când eu sunt la București, el e îngrijit de părinții mei’, a mai spus aceasta.

Mai mult decât atât, Anemona Niculescu este și nutriționist, a făcut mai multe cursuri de regenerare celulară și tonifiere în SUA și a scris mai multe cărți.

„Este licențiată în litere și în teatru și film. Este profesor de limba engleză și de actorie și predă la Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza' din București', Universitatea Maritimă din Constanța și la Universitatea Hyperion din București. A jucat pe scena Teatrului Național din București timp de 10 ani, a predat actorie 1 an de zile la Universitatea Ovidius din Constanța, iar la Universitatea Hyperion predă actorie de 7 ani. A început să predea limba engleză la English Center acum 12 de ani. A lucrat, de asemenea, ca traducător, în cadrul Agenției Naționale Antidoping. A scris articole și cărți, precum și suporturi de curs, atât în limba română, cât și în limba engleză, a tradus o carte din limba engleză și a participat la multe conferințe și simpozioane naționale și internaționale. A finalizat cu succes studii aprofundate în arta actorului, cu lucrarea Imaginația, factor fundamental în creația actorului', și a obținut titlul de doctor în Studii Teatrale Aplicate, cu lucrarea de cercetare Profilul psihologic și profesional al actorului', ambele la UNATC, Ioan Luca Caragiale, București, potrivit viva.ro.


Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni