• PRO TV
  • Rochiile lor intimidează orice bărbat! Cum au fost surprinse cele mai dorite gemene din Anglia

Rochiile lor intimidează orice bărbat! Cum au fost surprinse cele mai dorite gemene din Anglia

Rochiile lor intimidează orice bărbat! Cum au fost surprinse cele mai dorite gemene din Anglia

În urmă cu câțiva ani au ajuns cunoscute în Marea Britanie după ce au participat la un reality show celebru. Gemenele Jessica și Rose Gale au rămas de atunci în atenția publicului – nu refuză nicio invitație la vreo petrecere mondenă, adoră să fie fotografiate de paparazzi și nu se sfiesc să poarte cele mai incendiare outfituri în public.

Cu greu le poți deosebi una de cealaltă și sunt întotdeauna inseparabile! În vârstă de 25 de ani, gemenele britanice adoră să atragă atenția cu ținutele lor scandaloase. La cea mai recentă apariție în public, Jessica Gale a atras toate privirile într-o rochie roșie ultra mulată și extrem de decupată în zona posteriorului. “Ești spectaculoasă!”, i-au transmis fanii, când a postat outfitul pe Instagram.

​Sursa foto: Profimedia

Nici sora ei nu e mai prejos: și rochiile ei sunt la fel de provocatoare.
Gemenele au recunoscut că, în timpul reality show-ului la care au participat, au fost cenzurate din cauza ținutelor scandaloase pe care le purtau.

Gallery

Gemenele și-au lansat anul trecut propria colecție de lenjerie intimă. Deși arată fenomenal, Jessica și Eve recunosc că au emoții când apar în lenjerie intimă la ședințele foto de promovare, în fața atâtor oameni.
„Încerc să par încrezătoare, să nu își dea seama lumea că am emoții”, spunea Eve. „Sunt toți oamenii ăștia pe care nu îi cunoști și tu apari în fața lor doar în lenjerie intimă. E stresant, dar ne-am impus să fim încrezătoare”, a completat Jessica.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni