• PRO TV
  • Imagini de la cununia civilă dintre Cătălin „Tomată” Gheorghe, fostul iubit al Elenei Băsescu, și soția lui, Michelle Ciubuc

Imagini de la cununia civilă dintre Cătălin „Tomată” Gheorghe, fostul iubit al Elenei Băsescu, și soția lui, Michelle Ciubuc

Imagini de la cununia civilă dintre Cătălin „Tomată” Gheorghe, fostul iubit al Elenei Băsescu, și soția lui, Michelle Ciubuc

La finalul lunii septembrie, Cătălin „Tomată” Gheorghe, cunoscut pentru relația sa anterioară cu Elena Băsescu, și medicul anestezist Michelle Ciubuc au spus „Da” într-o ceremonie discretă, după o logodnă de doi ani.

Gallery

​Evenimentul a fost unul restrâns, fiind organizat în prezența nașilor Ion și Anca Biriș, proprietarii unui club exclusivist din București. În plus, Michelle a dezvăluit recent pe Instagram că mai au încă o pereche de nași.

Decorul locației a fost inspirat de porecla lui Cătălin, „Tomată”, cu roșii cherry, ardei chilli și trandafiri roșii în prim-plan, creând o atmosferă unică și plină de personalitate.

​Pentru acest moment special, Michelle a ales o rochie albă, mini, cu imprimeu de inimioare, accesorizată cu o fundă elegantă prinsă în părul coafat în bucle lejere, pe care erau inscripționate inițialele ei. Cătălin a impresionat și el cu un costum bleu-gri închis, asortat cu o cămașă albă, oferind o notă sofisticată și rafinată.

Michelle a împărtășit recent imagini din ziua cununiei lor civile pe rețelele de socializare, surprinzând momente alături de soțul ei și nașii lor. Vezi mai multe imagini în galeria foto!

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni