• PRO TV
  • Horoscop zilnic 3 octombrie 2024. Berbecii ies cu cineva pe care vor să-l cucerească, Gemenii primesc o propunere ”indecentă” de la un prieten

Horoscop zilnic 3 octombrie 2024. Berbecii ies cu cineva pe care vor să-l cucerească, Gemenii primesc o propunere ”indecentă” de la un prieten

Horoscop zilnic 3 octombrie 2024. Berbecii ies cu cineva pe care vor să-l cucerească, Gemenii primesc o propunere ”indecentă” de la un prieten

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 3 octombrie 2024.

Berbec

Astăzi este posibil să porți discuții mai lungi cu partenerul sau să ieși la o întâlnire cu cineva pe care vrei să cucerești. Luna și Mercur îți aduc randament intelectual ridicat în activitățile profesionale. S-ar putea să găsești soluții la niște neînțelegeri din relație sau din relațiile de serviciu.

Taur

Posibil, astăzi, să găsești modalități noi de a-ți organiza sarcinile la serviciu sau rutina zilnică. De asemenea, apar situații care necesită dialog, cooperare și colaborare pentru a depăși o provocare în spațiul profesional. S-ar putea să te preocupe și starea de sănătate, dacă s-au reactivat afecțiuni mai vechi.

Gemeni

Astăzi, te preocupă activitățile creative și-ți exprimi ușor ideile și sentimentele. Te afli față în față cu o propunere din sfera sentimentală, dar și din partea unui prieten. Analizezi și te gândești cum ai putea să eficientizezi timpul, astfel încât să te implici în toate proiectele.

Rac

Astăzi, porți mai multe discuții cu familia, faci pregătiri pentru un eveniment sau găsești soluții la unele probleme apărute în spațiul de locuit. Luna, guvernatoarea ta, se află lângă Mercur, planeta comunicării, și încerci să organizezi totul, astfel încât să fie mulțumiți toți din familie.

Leu

Posibil, astăzi, să fie nevoie să faci mai multe deplasări, cumpărături, întălniri cu cei cu care desfășori activități, să încerci să obții niște acte oficiale. În raport cu partenerul de cuplu, încearcă și evită un dialog în contradictoriu, din cauza unor perspective diferite și rezolvă ce este de rezolvat!

Fecioară

Posibil, astăzi, să primești vești legate de banii pe care îi câștigi, să fie nevoie să faci niște plăți mai devreme decât te așteptai. Dacă primești o ofertă de job/colaborare de la prieteni, s-ar putea să nu pici la o înțelegere în privința remunerației.

Balanță

Contextul astral de astăzi scoate la suprafață anumite nemulțumiri pe care le ai în raport cu șefii sau legate de colaborarea cu o instituție de unde ai de ridicat acte oficiale. Chiar dacă începi ziua cu blocaje și provocări, pe parcurs problemele încep să se rezolve și până la finalul zilei vei fi mulțumit de rezultate.

Scorpion

Posibil, astăzi, să ai nevoie de liniște, să te retragi, să analizezi anumite situații, care au loc la serviciu. Încerci să-ți faci un plan, o strategie, dar încă nu ești decis să iei o hotărâre majoră. De asemenea, cauți niște răspunsuri legate de trecut. S-ar putea ca cineva din anturaj să-ți ceară un sfat și ești bucuros că poți da o mână de ajutor.

Săgetător

Astăzi, te preocupă viața socială, ideile pe care vrei să le pui în practică într-un proiect și stabilirea unor planuri de viitor. Este un moment bun să susții un prieten, să te implici într-o campanie umanitară. De asemenea, s-ar putea să ai niște conversații cu partenerul sau cu cineva apropiat despre situația pe care o traversezi în sfera sentimentală.

Capricorn

Sfera carierei și activităților profesionale te preocupă astăzi. Ești motivat să-ți atingi obiectivele, să te afirmi, să-ți demonstrezi abilitățile. Simți că ești pe cale să ai o ascensiune profesională și investești multe energie.

Vărsător

Astăzi, traversezi o zi aglomerată și plină de evenimente în spațiul social, cu participare la evenimente, rezolvări din punct de vedere administrativ ale unor chestiuni, care țin de casă sau partea financiară.

Pești

S-ar putea, astăzi, să discuți despre relațiile tale apropiate și nevoile profunde. De asemenea, îți dorești în cuplu să abordezi subiecte sensibile, pentru a rezolva un context tensionat. S-ar putea să-ți pui întrebări dacă simți siguranță emoțională în cuplu, dacă te poți deschide în fața partenerului. De asemenea, dacă ești provocat, s-ar putea să te lași copleșit de emoții.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni