• PRO TV
  • Cum ne influențează cifra destinului misiunea personală! Ce spune Adriana Armanu

Cum ne influențează cifra destinului misiunea personală! Ce spune Adriana Armanu

Adriana Armanu a povestit la Vorbește lumea despre modul în care cifra destinului ne influnețează misiunea personală.

Potrivit acesteia, cifra destinului se calculează adunând o dată de naștere pănă la un numitor comun. De exemplu, cineva născut pe 30 03 1984 are cifra 1.

Pe larg, Adriana Armanu explică fiecare misiune în parte a fiecărei cifre a destinului, în VIDEO alăturat. 

De exemplu, cifra 4, care e și pentru Shurubel, "e un destin de muncă, de responsabilizare, trebuie să dai dovadă Universului că tu muncești, te implici, dai dovadă de responzabilizare si abia apoi ai succes.

Adrana Armanu mai completează:

Misiunea de viață e cel mai greu lucru pe care trebuie să îl faci. Cine vine pe o temă de înțelepțire, face ușor bani. Cine vine pe bani, îi face mai greu.

Vezi video atașat 

Pe site-ul personal, Adriana Armanu se prezintă:

Ai avut vreodată sentimentul că existența ta e mai mult decât planurile tale de fiecare zi? Că vrei să creezi un impact în viața celor prin care treci? Că în tine stă un dar pe care îți dorești să îl scoți la lumină și să-l manifești?
În același loc am fost și eu cu 10 ani în urmă. Am mers pe un traseu anevoios, plin de lecții grele dar necesare. Am vindecat și experimentat trăiri autentice și pline de intensitate. Și mai mult decât atât, am creat business-ul meu de suflet, Soul Retreat. O agenție de turism nișata pe călătoriile spirituale, de retragere în adâncul ființei noastre lăuntrice, facilitând participanților posibilitatea de atingere a unui alt nivel de conștiință.
Am devenit practicant al multor terapii alternative (Theta Healing, Mindfulness, Yoga, Meditații, Tantra, etc) și am studiat cu nesaț programare neuro-lingvistică, învățând modul de funcționare al creierului uman, învățând cum pot fi înlocuite convingeri, fobii sau programe comportamentale distructive.
Însă, că nicio altă formă de cunoaștere, Numerologia mi-a radiografiat atât de ușor și rapid darurile, blocajele, provocările, tiparele mentale și comportamentale, ca un scan integral al ființei. Fascinată, am mers mai departe către numerologia karmică. Fascinația continuă și azi pentru că nu am găsit până azi nicio altă formă mai ușoară de autocunoaștere, mai relevantă și mai clară decât atât.

FOTO: CAPTURĂ PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni