• PRO TV
  • La 16 ani, fiica lui Nicole Kidman și-a făcut debutul pe podiumul de modă de la Paris Fashion Week! Sunday Rose seamănă leit cu celebra ei mamă

La 16 ani, fiica lui Nicole Kidman și-a făcut debutul pe podiumul de modă de la Paris Fashion Week! Sunday Rose seamănă leit cu celebra ei mamă

La 16 ani, fiica lui Nicole Kidman și-a făcut debutul pe podiumul de modă de la Paris Fashion Week! Sunday Rose seamănă leit cu celebra ei mamă

Nicole Kidman nu-și mai încape în piele de mândrie! Sunday, fiica cea mare pe care o are cu Keith Urban, și-a făcut debutul în lumea modei. Adolescenta de 16 ani, care seamănă izbitor cu celebra ei mamă, a defilat în cadrul show-ului Miu Miu la Săptămâna Modei de la Paris.

Gallery

Sunday a purtat o rochie albă fără mâneci, cu un detaliu în formă de panglică pe decolteu. Ansamblul a fost contrastat cu șosete negre până la genunchi și pantofi negri cu toc și vârful decupat. Adolescenta a purtat un machiaj minimalist și și-a lăsat părul pe spate. (Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Stăpână pe ea, fiica lui Nicole Kidman n-a dat niciun semn că ar avea emoții și s-a descurcat admirabil pentru prima ei defilare. Mama ei a urmărit-o mândră din public.

Într-un interviu pentru Vogue Australia, Nicole Kidman a vorbit cu Victoria Beckham despre faptul că a dus-o pe Sunday la prima ei prezentare de modă la începutul acestui an.

Se pare că tânără care a împlinit 16 ani în iulie și-a dorit mai mult, nu doar să le admire pe modelele de pe catwalk. Pe lângă trăsăturile fizice și silueta androgină, Sunday a moștenit și înălțimea mamei sale. Cu așa atuuri, adolescenta are toate șansele să devină un model de succes. 

Sunday Rose este fiica cea mare a lui Nicole Kidman cu Keith Urban. Aceștia mai au împreună încă o fată, Faith Margareth, în vârstă de 13 ani.

​Nicole mai are doi copii adoptați, cu Tom Cruise, cu are are însă o relație dificilă. Aceștia, Connor și Isabella, au preferat să fie apropiați de Cruise și de biserica Scientologică. Distanța dintre Nicole și copiii ei a fost mereu accentuată de convingerile religioase.

Ei singuri au ales să fie scientologi și, că mamă, treaba mea este să-i iubesc. Sunt un exemplu de toleranță și asta e ceea ce cred - că nu contează ce face copilul tău, copilul trebuie iubit și trebuie să știe că eu sunt deschisă să ofer iubire”, declara, în trecut, Nicole Kidman.

Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni