• PRO TV
  • Bianca Drăgușanu a semnat un contract de imagine bănos. Vedeta primește o sumă colosală, pentru a promova serviciile firmei unui controversat afacerist

Bianca Drăgușanu a semnat un contract de imagine bănos. Vedeta primește o sumă colosală, pentru a promova serviciile firmei unui controversat afacerist

Bianca Drăgușanu a semnat un contract de imagine bănos. Vedeta primește o sumă colosală, pentru a promova serviciile firmei unui controversat afacerist

Bianca Drăgușanu a semnat un contract de imagine, în urmă cu doar câteva zile, care îi va rotunji veniturile considerabil. Fosta soție a lui Alex Bodi este plătită per postare, iar sumele oferite nu sunt deloc mici.

Gallery

Bianca Drăgușanu face bani frumoși și din online, iar ultimul contract semnat îi aduce bani mulți în buzunar. Aceasta colaborează cu unul dintre foștii iubiți ai Loredanei Chivu.

Bianca Drăgușanu promovează o firmă de securitate

Bianca Drăgușanu are peste un milion de urmăritori pe contul său de Instagram și nu este de mirare că multe firme vor să își promoveze produsele sau serviciile prin intermediul acesteia.

Recent, fosta prezentatoare de televiziune a semnat un contract cu Dani Leș, un cunoscut om de afaceri din Arad, prin intermediul căruia a acceptat să promoveze firma de securitate pe care acesta o are.

Citește și:

Conform surselor, contractul semnat de Bianca Drăgușanu este încheiat pe o perioadă nedeterminată, iar încasările acesteia vor fi lunare. Suma pe care o primește nu a fost dezvăluită, însă toată lumea știe că aceasta percepe tarife pe care nu toată lumea și le permite.

Bianca Drăgușanu își micșorează buzele

Recent, Bianca Drăgușanu a făcut o postare cu care i-a uimit pe toți cei care o urmăresc pe rețelele de socializare. Vedeta le-a dat dreptate tuturor celor care o criticau din cauza operațiile estetice pe care și le-a făcut, recunoscând faptul că și-a injectat buzele mult prea mult.

Citește și:

Prin urmare, a decis să topească acidul injectat în exces, pentru un look mai natural și care să o avantajeze mai mult: „Zici că am fost chioară atâția ani cu buzele alea oribile. Le-am topit de cinci ori și tot nașpa le-am reinjectat. Să vedem acum cum ne iese treaba”.

Cu toate că nu este mulțumită de unele intervenții chirurgicale, Bianca Drăgușanu a menționat că nu se va opri din a le face, deoarece operațiile estetice o ajută să se simtă bine în pielea ei.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni