• PRO TV
  • Simona Halep, prima VICTORIE în tenis, după o pauză de 4 luni şi jumătate

Simona Halep, prima VICTORIE în tenis, după o pauză de 4 luni şi jumătate

Simona Halep, prima VICTORIE în tenis, după o pauză de 4 luni şi jumătate

Simona Halep a revenit cu o victorie în circuitul profesionist feminin! Jucătoarea română de tenis a învins-o pe australianca Arina Rodionova, miercuri, în prima rundă a turneului WTA 125 de la Hong Kong, dotat cu premii totale de 115.000 de dolari, pentru care a primit un wild card.

Prima victorie de la revenirea în tenis

Fostul lider WTA Simona Halep s-a calificat, miercuri, în turul doi al turneului de categorie WTA 125 din Hong Kong. Pentru sportiva noastră a fost primul meci oficial după patru luni şi jumătate.

Halep s-a impus cu scorul de 6-2, 4-6, 6-4, iar confruntarea a durat două ore şi opt minute. În faza următoare, Simona Halep o va întâlni pe rusoaica Anna Blinkova, numărul 78 mondial şi favorită 7.

Simona Halep a jucat ultimul meci oficial în luna mai, la Trophee Clarins, de unde s-a retras din cauza unei accidentări care nu i-a mai permis să joace. În afara meciului de la Paris, Simona Halep a mai jucat, în 2024, cu Paula Badosa la Miami Open, unde primise un wildcard și unde a fost eliminată în primul tur.

Halep va participa la turneul Transylvania Open (WTA 250)

Simona Halep a confirmat prezenţa la turneul Transylvania Open (WTA 250) care va avea loc în perioada 1-9 februarie 2025

"Salutare dragilor! Cu mare bucurie vă anunţ că o să joc la Transylvania Open, în perioada 1-9 februarie 2025. Abia aştept să ne revedem în Cluj-Napoca, la BTarena, şi vă aştept pe toţi în sală. Va fi magic!"

Foto X

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni