• PRO TV
  • Primele imagini cu Cillian Murphy în rolul lui Tommy Shelby, personajul care l-a făcut faimos pe tot globul! Au început filmările pentru lungmetrajul „Peaky Blinders”

Primele imagini cu Cillian Murphy în rolul lui Tommy Shelby, personajul care l-a făcut faimos pe tot globul! Au început filmările pentru lungmetrajul „Peaky Blinders”

Primele imagini cu Cillian Murphy în rolul lui Tommy Shelby, personajul care l-a făcut faimos pe tot globul! Au început filmările pentru lungmetrajul „Peaky Blinders”

E oficial! Cillian Murphy s-a întors la rolul care l-a făcut faimos pe tot globul! Actorul irlandez și regizorul Steven Knight s-au reunit pe platourile de filmare ale lungmetrajului „Peaky Blinders”, ultimul capitol care îi are în prim-plan pe faimoșii gangsteri din Birmingham.

Gallery

​Fotografia cu Cillian Murphy în rolul lui Thomas Shelby și o alta în care actorul laureat cu premiul Oscar apare alături de Steven Knight s-au viralizat instant pe rețelele de socializare.

​Filmul „Peaky Blinders” va fi regizat de Tom Harper, care a condus anterior mai multe episoade din serial. Îndrăgitul serial s-a încheiat în urmă cu doi ani, odată cu finalul sezonului șase.

Producătorii au început deja filmările peliculei care va continua povestea gangsterilor din Birmingham.

„Se pare că Tommy Shelby nu a terminat cu mine... Sunt încântat să colaborez din nou cu Steven Knight și Tom Harper la versiunea cinematografică a filmului Peaky Blinders. Acesta este un film pentru fani”, a spus Murphy într-un interviu recent.

Deși restul distribuției filmului a fost ținut secret, luna trecută a fost dezvăluit faptul că actorul Barry Keoghan a primit un rol în film.

Knight a scris scenariul pentru filmul „Peaky Blinders” și, de asemenea, coproduce alături de Cillian Murphy, Caryn Mandabach și Guy Heeley.

Cillian Murphy se întoarce în lumea „Peaky Blinders” ca laureat al premiului Oscar, după ce anul trecut a câștigat premiul pentru cel mai bun actor pentru interpretarea lui J. Robert Oppenheimer, părintele bombei atomice, în epopeea istorică „Oppenheimer” a lui Christopher Nolan.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni