• PRO TV
  • Andreea Bostănică a împlinit 20 de ani. Influencerița a fost sărbătorită cu mare fast la Paris. Aceasta a anunțat că și-a cumpărat încă o casă

Andreea Bostănică a împlinit 20 de ani. Influencerița a fost sărbătorită cu mare fast la Paris. Aceasta a anunțat că și-a cumpărat încă o casă

Andreea Bostănică a împlinit 20 de ani. Influencerița a fost sărbătorită cu mare fast la Paris. Aceasta a anunțat că și-a cumpărat încă o casă

Andreea Bostănică a schimbat prefixul și a avut parte de o surpriză spectaculoasă la miezul nopții. Influencerița își petrece ziua de naștere la Paris, într-un cadru exclusivist.

Gallery

​Influencerița originară din Republica Moldova este una dintre cele mai controversate prezențe din online. Andreea Bostănică este bine cunoscută pentru luxul și opulența în care trăiește. Nu de puține ori s-a filmat cu cadourile extrem de scumpe pe care le primește. Recent, tânăra le-a arătat urmăritorilor săi cum a fost răsfățată de ziua ei de naștere și ce cadouri a primit.

Andreea Bostănică, zi de naștere la Paris

Andreea Bostănică își sărbătorește ziua de naștere în Paris, iar surprizele au început încă de la miezul nopții. În camera de hotel o aștepta o surpriză incredibilă. Încăperea era decorată cu baloane în formă de inimă, iar balconul cu vedere către Turnul Eiffel era și el încărcat cu flori și zeci de lumânări. Într-un colț o așteptau câteva cadouri de la un brand de lux.

„Sunt cea mai fericită fată din lume”, a spus Andreea Bostănică, într-unul dintre videoclipurile pe care le-a făcut publice pe contul personal de Instagram.

Cel mai probabil, iubitul milionar a avut grijă ca Andreea să se simtă ca o regină de ziua ei. Zis și făcut, căci imaginile vorbesc de la sine.

Andreea Bostănică și-a cumpărat încă o casă, de ziua ei 

Tot pe Instagram, Andreea Bostănică a anunțat că, de ziua ei, și-a cumpărat casa visurilor.

”La multi ani mie! Sunt atât de fericită că mi-am cumpărat casa visurilor la 20 de ani, cea mai bună zi de naștere”, a scris Andreea Bostănică, pe Instagram.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni