• PRO TV
  • „N-a fost prea încântată”. Ce a spus Geta Sterp când a aflat că va fi mamă de băiat. Și Ileana Sterp a recunoscut că a fost dezamăgită când a aflat sexul primului copil

„N-a fost prea încântată”. Ce a spus Geta Sterp când a aflat că va fi mamă de băiat. Și Ileana Sterp a recunoscut că a fost dezamăgită când a aflat sexul primului copil

„N-a fost prea încântată”. Ce a spus Geta Sterp când a aflat că va fi mamă de băiat. Și Ileana Sterp a recunoscut că a fost dezamăgită când a aflat sexul primului copil

Geta Sterp urmează să aducă pe lume primul ei copil peste doar câteva săptămâni, iar emoțiile și nerăbdarea sunt din ce în ce mai mari. Aceasta a ținut secret sexul copilului, însă mama Geta a dat-o de gol.

Gallery

Bucurie mare pentru Geta Sterp, căci fiica cea mică a mamei Geta urmează să nască. Sora lui Culiță este însărcinată în ultimul trimestru și va deveni mamă de băiețel.

Geta Sterp nu și-a dorit să aibă băiat

Getuța Sterp s-a bucurat foarte mult când a aflat că este însărcinată și și-a dorit foarte tare să aibă o fiică. Aceasta se înțelege de minune cu nepoata ei, Carla, fiica surorii mai mari, și, tocmai din acest motiv, a vrut să fie și ea mama de fetiță.

Citește și:

„Știe, știe. Uite așa, cu albastru! Își dorea fată. Ea cu Carla au o relație faină, cu fetița mea A venit de la control și zice «E băiat…voiam fată». La finalul lunii noiembrie are termenul”, a spus Ileana Sterp, în cadrul unei emisiuni.

Chiar și așa, Getuța așteaptă cu sufletul la gură să nască, deoarece ea și Sebi, soțul ei, abia așteptau să își mărească familia.

Ileana Sterp își dorea să fie mamă de băiat

Ileana Sterp înțelege perfect prin ce trece sora ei, deoarece, când era însărcinată prima oară și a aflat că va avea fată, a fost dezamăgită, deoarece își dorea să fie mamă de băiat. Cu toate acestea, după scurt timp, a rămas însărcinată pentru a doua oară și a avut, în cele din urmă, și un băiețel.

Citește și:

„Eu, când am aflat despre Carla că este fetiță, am fost puțin dezamăgită. Îmi doream băiețel, dar Dumnezeu a avut grijă de mine și mi-a dat și băiat. Am aflat că este băiețel în ziua în care am născut. Nu am vrut să știu. Nu am cumpărat nimic înainte”, a spus aceasta, în cadrul aceleiași emisiuni.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni