• PRO TV
  • Laura Cosoi se confruntă cu probleme de sănătate! Ce s-a întâmplat cu vedeta la scurt timp după ce a născut cel de-al patrulea copil: „Am crezut că nu...”

Laura Cosoi se confruntă cu probleme de sănătate! Ce s-a întâmplat cu vedeta la scurt timp după ce a născut cel de-al patrulea copil: „Am crezut că nu...”

Laura Cosoi se confruntă cu probleme de sănătate! Ce s-a întâmplat cu vedeta la scurt timp după ce a născut cel de-al patrulea copil: „Am crezut că nu...”

Deși nu se simte bine, Laura Cosoi nu se dă bătută! Ce probleme de sănătate întâmpină vedeta, la doar câteva luni după ce a născut cel de-al patrulea copil

Gallery

Laura Cosoi, una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din showbiz-ul românesc, a adus pe lume, de curând, cea de-a patra fetiță. Nici nu a ajuns bine acasă după ce a născut că și-a și reluat activitățile profesionale: s-a întors pe platourile de filmare, dar și la ședințele foto.

Fiind foarte activă în mediul online, vedeta își ține la curent fanii cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei, însă astăzi le-a dat o veste mai puțin plăcută.

„Am făcut o criză de stomac azi noapte și nici acum nu mă simt prea bine, dar am reușit să ajung să îmi împrospătez blondul pentru că urmează o perioadă de filmări și ședințe foto pentru film. (...)

Am crezut că nu o să pot să filmez azi dar m-am mobilizat și mă bucur, pentru că am niște invitați minunați.

Am luat-o și pe Aida cu mine că nu am reușit să las lapte acasă”, a spus Laura Cosoi.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni