• PRO TV
  • Andrei Ciobanu de la Survivor All Stars și Marilena Cuciurean s-au căsătorit și au anunțat că vor fi părinți pentru a doua oară: "Cel mai mare DA din viețile noastre!"

Andrei Ciobanu de la Survivor All Stars și Marilena Cuciurean s-au căsătorit și au anunțat că vor fi părinți pentru a doua oară: "Cel mai mare DA din viețile noastre!"

Andrei Ciobanu de la Survivor All Stars și Marilena Cuciurean s-au căsătorit și au anunțat că vor fi părinți pentru a doua oară: "Cel mai mare DA din viețile noastre!"

Andrei Ciobanu și Marilena Cuciurean, foști concurenți Survivor, s-au căsătorit civil și au anunțat că vor fi părinți din nou. Ziua de ieri a fost cu dublă semnificație, cei doi au spus marele „DA” în fața ofițerului de stare civilă și au anunțat sexul celui de-al doilea copil. Cei doi mai au împreună un băiețel de un an.

Gallery

Andrei Ciobanu și Marilena Cuciurean vor fi părinți din nou

Cei doi formează un cuplu de patru ani, au împreună un băiețel, iar acum se pregătesc pentru venirea pe lumea a celui de-al doilea copil.

Fostul concurent de la Survivor All Stars și partenera lui s-au căsătorit civil, marele eveniment a avut loc marți, 1 octombrie. Alături de ei au fost prietenii apropiați și familia.

„Doamnelor, domnișorilor și domnilor, se întâmplă! Ne grăbim să ajungem la Starea Civilă pentru că da, ne luăm! În sfârșit se întâmplă!”, a postat Andrei Ciobanu din mașină.

Este bine cunoscut faptul că cei doi s-au logodit în emisiunea „La Măruță”, în 2021.

După ce s-au căsătorit, Andrei Ciobanu și Marilena Cuciurean și-au invitat prietenii acasă, acolo unde au amenajat un loc special, cu baloane roz și albastre, și au anunțat public că vor fi părinți pentru a doua oară. „Sora mea are două fetițe! Rămâne de văzut ce voi avea eu!”, a spus Andrei Ciobanu înainte de marea dezvăluire. VEZI CE SEX ARE BEBELUȘUL ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS 

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni