• PRO TV
  • Andra, vedetă de film: Marea artistă poate fi văzută la cinema din 6 decembrie 2024! În ce producție apare

Andra, vedetă de film: Marea artistă poate fi văzută la cinema din 6 decembrie 2024! În ce producție apare

Andra, vedetă de film: Marea artistă poate fi văzută la cinema din 6 decembrie 2024! În ce producție apare

Fără doar și poate, Andra este una dintre cele mai iubite femei din România, iar acest lucru se vede ori de câte ori vedeta își face apariția.

Adorată de milioane de fani din toate colțurile țării, Andra a reușit să se facă remarcată atât pe scenă și la radio, datorită concertelor ei, dar și la televizor, acolo unde publicul o poate vedea în emisiunea „Românii au talent”, de la PRO TV.

Ajunsă la 38 de ani, vârstă pe care a împlinit-o în această vară, soția lui Cătălin Măruță apare din 6 decembrie 2024 și în cinematografe, acolo unde va juca în filmul „Căsătoria”, scris și regizat de Mihai Bendeac.

O comedie autentic românească, „Căsătoria” spune povestea unui parior aflat într-o situație disperată (Liviu Pintileasa) și a celor doi prieteni ai săi (Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin).

Din cauza datoriilor colosale și sevrajului continuu, încolțiți fiind de cămătari, cei trei elaborează un plan uluitor de complex. Acesta constă în căsătoria din pur interes a personajului principal cu fiica unui miliardar parvenit. Povestea dezvăluie personaje excentrice și dialoguri efervescente, într-un scenariu plin de acțiune și situații comice.

„Eu cred că un film poate fi judecat abia după câteva zeci de ani. Cele cu adevărat bune, sunt urmărite de peste generații și mi-aș dori să fie cazul. Am încercat să creez, înainte de orice, o experiență cinematografică. O comedie simplă, asumată ca atare, bine construită, cu o poveste bine spusă, cu un dram de emoție, aventură și îndeajuns de eclectică astfel încât să mă reprezinte. Ce am aflat în ultimii 3 ani? Păi știu sigur un lucru. Cinema-ul, așa cum înțeleg eu să-l fac, implică enorm de multă muncă.

Dacă oamenilor nu le va plăcea filmul acesta, sigur n-aș avea puterea, pe viitor, să o iau de la capăt. Până una alta, alături de o formidabilă echipă, am creat această producție filmată în peliculă și marea mea bucurie ar fi să știu că cei care pășesc în sălile de cinema, copii, adolescenți, maturi, vârstnici, vor ieși de acolo fericiți. Pur și simplu fericiți. Restul nu contează”, a spus Mihai Bendeac.

Din distribuția filmului mai fac parte actorii Gloria Găitan, Mihaela Teleoacă, Alin Florea și Lucian Ionescu. Printre aparițiile care vor completa comedia se numără Nicole Cherry, Anca Dinicu, Ilona Brezoianu, Loredana Groza și Serghei Mizil.

foto: PR

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni