• PRO TV
  • El este Paul, tânărul motociclist de 18 ani care și-a pierdut viața într-un accident cumplit! Prietenii lui își strigă durerea pe rețelele de socializare: „Drum lin către îngeri!”

El este Paul, tânărul motociclist de 18 ani care și-a pierdut viața într-un accident cumplit! Prietenii lui își strigă durerea pe rețelele de socializare: „Drum lin către îngeri!”

El este Paul, tânărul motociclist de 18 ani care și-a pierdut viața într-un accident cumplit! Prietenii lui își strigă durerea pe rețelele de socializare: „Drum lin către îngeri!”

Un accident cumplit a avut loc în Târgu Jiu! Un tânăr de doar 18 ani și-a pierdut viața după ce un șofer nu s-a asigurat.

O tragedie a avut loc pe strada Victoriei din Târgu Jiu, acolo unde Paul, un tânăr motociclist în vârstă de doar 18 ani și-a pierdut viața, după ce un șofer de 71 de ani nu s-a asigurat și nu i-a oferit prioritate băiatului. Din păcate, acesta nu a avut timp să evite autoturismul și s-a izbit cu putere în el, fiind aruncat de pe motocicletă. 

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a tânărului de 18 ani și rănirea ușoară a conducătorului auto. Băiatul a fost transportat de urgență la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l ține în viață.

Prietenii lui Paul își strigă durerea pe rețelele de socializare

Moartea lui Paul a adus multă durere în inimile celor care l-au cunoscut. Pe rețelele de socializare, prietenii acestuia au postat zeci de mesaje în care își arată regretul pentru decesul subit al tânărului de 18 ani.

“Of Doamne. Nu sint cuvinte pentru a-ți alina așa durere draga nepoate. Multă putere îți doresc sa poți trece peste acest necaz și el sa devina îngerul păzitor pentru familia lui. Dumnezeu să-l ierte și să-l ocrotească în împărăția sa. Condoliante..Regrete eterne“ “Dumnezeu să te odihnească în pace și liniște copile, mult prea devreme ai plecat la ceruri, din păcate mulți tineri părăsesc această lume din vina unora inconștienți dar sper că se va face dreptate. Drum lin către ceruri și niciodată un motociclist nu moare, el doar pleacă în ultima sa plimbare și nu se mai întoarce niciodată!!“,

“Dumnezeu te-a vrut prea devreme acolo sus lângă el, copile! Nu pot sa cred cum mor tinerii din cauza unor imbecili și a statului corupt în care trăim! Sper ca cineva sa facă dreptate în cazul asta pentru ca te-ai dus sus la ceruri nevinovat!! Dumnezeu sa te odihnească în liniște și place!! Ride în paradis!“, sunt doar câteva dintre mesaje.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni