• PRO TV
  • Roxana Nemeș a fost implicată într-un scandal sexual! Cum a reacționat vedeta după ce a aflat că a fost filmată în timpul unei partide de amor: „Nu ştiu cine a dat...”

Roxana Nemeș a fost implicată într-un scandal sexual! Cum a reacționat vedeta după ce a aflat că a fost filmată în timpul unei partide de amor: „Nu ştiu cine a dat...”

Roxana Nemeș a fost implicată într-un scandal sexual! Cum a reacționat vedeta după ce a aflat că a fost filmată în timpul unei partide de amor: „Nu ştiu cine a dat...”

Fosta concurentă de la Survivor a fost implicată, în trecut, într-un scandal sexual de proporții! Cum a ajuns vedeta să fie filmată în timpul unei partide de amor

Gallery

Roxana Nemeș, una dintre cele mai frumoase artiste din România, a avut parte de momente dificile în urmă cu mai mulți ani, când a fost filmată în timpul unei partide de sex.

Cântăreața se afla, la vremea respectivă, în prima sa relație, iar băiatul cu care forma un cuplu a înregistrat-o când făcea dragoste și a publicat, ulterior, imaginile pe internet.

În cadrul unui interviu, vedeta a spus că nu se simte rușinată de acest lucru, ci că doar a fost foarte dezamăgită de gestul prietenului ei de la vremea respectivă, pe care a recunoscut că l-a iubit enorm.

„Nu ştiu exact cine m-a filmat, dar bănuiesc că un fost iubit de al meu. Nu ştiu dacă el a dat filmul. Eu sunt acolo. Nu cred că e ceva ruşinos neapărat. Toată lumea face acest lucru într-o relaţie. Nu ştiu cine a dat filmul. Cel cu care aveam relaţia a filmat, dar nu mă aşteptam la acest lucru din partea lui.

Am avut o relaţie foarte frumoasă. A fost primul meu iubit. S-a întâmplat la 18 ani, acum cinci ani. Faptul e consumat. L-am iubit foarte mult. Am fost foarte dezamăgită. Important e să învăţăm. Nu am văzut că sunt filmată”, a declarat Roxana Nemeș în trecut.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni