• PRO TV
  • Detalii șocante ies la iveală în cazul lui P.Diddy: rapperul e acuzat de agresiune sexuală de alte 120 de victime, printre care mai mulţi minori: „Sunt nume care vă vor șoca”

Detalii șocante ies la iveală în cazul lui P.Diddy: rapperul e acuzat de agresiune sexuală de alte 120 de victime, printre care mai mulţi minori: „Sunt nume care vă vor șoca”

Detalii șocante ies la iveală în cazul lui P.Diddy: rapperul e acuzat de agresiune sexuală de alte 120 de victime, printre care mai mulţi minori: „Sunt nume care vă vor șoca”

Diddy, pe numele real Sean John Combs, a ajuns după gratii în luna septembrie după ce a fost acuzat de şantaj şi infracțiuni sexuale. Artistul a pledat nevinovat, iar avocații lui au spus că rapperul aflat în spatele gratiilor este „puternic, sănătos şi concentrat pe apărarea sa”.

Gallery

​Aflat în arest preventiv la New York, Diddy așteaptă procesul în care va încerca să-și dovedească nevinovăția.

În ultimul an, P. Diddy a fost dat în judecată de mai multe persoane care au susținut că au fost supuse de către acesta la abuzuri fizice și sexuale. În urma perchezițiilor efectuate în casele rapperului din Los Angeles și Miami, polițiștii au găsit narcotice, trei arme AR-15 cu seria ștearsă și 1.000 de sticle cu ulei de bebeluș, pe care acesta le-ar fi folosit la petrecerile lui numite „Freak Offs”.

​Detalii șocante ies la iveală în cazul lui P.Diddy, după ce unul dintre avocații victimelor a declarat că peste 100 de persoane îl vor da în judecată pe artist.

Zidul tăcerii a fost spart şi victimele ies în faţă”, a declarant avocatul Tony Buzbee, care susţine că reprezintă 120 de noi victime, printre care 25 de minori la data faptelor.

Una dintre victime avea 9 ani la momentul abuzului

Avocatul Tony Buzbee a anunțat marți, în timpul unei conferințe de presă, procesele civile în curs. Avocatul a dezvăluit că reprezintă 120 de victime, care aduc acuzații de „agresiune sexuală violentă sau viol”, „sex facilitat cu o substanță controlată”, „diseminare de înregistrări video” și „abuz sexual asupra minorilor” împotriva celebrului rapper.

„Îi vom demasca pe cei care au permis acest comportament în spatele ușilor închise”, a declarat Buzbee.

​Buzbee a adăugat potrivit USA Today: „Este deja o listă lungă, dar din cauza naturii acestui caz, ne vom asigura că avem dreptate înainte de a face asta. Dar numele pe care le vom menționa ... sunt nume care vă vor șoca.”

Buzbee a susținut că una dintre victime avea 9 ani când a fost abuzată sexual după ce a susținut o audiție la studioul Bad Boy Records din New York City, potrivit People.

„Și alți băieți au fost acolo pentru audiții”, a declarat avocatul. „Toți încercau să obțină un contract de înregistrare. Toți erau minori. Această persoană (băiatul de 9 ani) ar fi fost abuzată sexual de Sean Combs și de alte câteva persoane de la studio, cu promisiunea, atât pentru părinții săi, cât și pentru el însuși, că va obține un contract de înregistrare.”

Acest nou val de acțiuni în justiție are loc după arestarea lui Combs în septembrie și punerea sa sub acuzare pentru trafic sexual, șantaj și transport în vederea practicării prostituției. Rapperul rămâne în arest la Unitatea Specială din cadrul Centrului Metropolitan de Detenție din Brooklyn.

Foto: Getty Images

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni