• PRO TV
  • Cauza decesului Reginei Elisabeta a II-a a fost dezvăluită. Boris Johnson, fostul premier al Marii Britanii, a vorbit despre problemele de sănătate ale acesteia: „A fost hotărâtă să reziste”

Cauza decesului Reginei Elisabeta a II-a a fost dezvăluită. Boris Johnson, fostul premier al Marii Britanii, a vorbit despre problemele de sănătate ale acesteia: „A fost hotărâtă să reziste”

Cauza decesului Reginei Elisabeta a II-a a fost dezvăluită. Boris Johnson, fostul premier al Marii Britanii, a vorbit despre problemele de sănătate ale acesteia: „A fost hotărâtă să reziste”

Regina Elisabeta a II-a a murit în urmă cu doi ani, la începutul lunii septembrie, la vârsta de 96 de ani. Familia Regală Britanii a păstrat discreția în ceea ce privește cauza decesului, însă Boris Johnson, fostul premier al Regatului Unit, a făcut dezvăluiri uluitoare despre starea de sănătate a fostului suveran.

Gallery

Boris Johnson a rupt tăcerea despre problemele de sănătate cu care Regina Elisabeta a II-a s-a confruntat în ultimele luni de viață. Declarațiile au fost făcute în carea sa de memorii, carte care urmează să apară pe piață în scurt timp.

Regina Elisabeta a II-a ar fi avut o formă de cancer osos

Boris Johnson a precizat, în cartea ”Unleashed”, că știa de problemele de sănătate ale Reginei Elisabeta a II-a „de un an sau mai mult”, fiind vorba de „o formă de cancer osos”. Aceasta este prima afirmație făcută de un politician britanic în ceea ce privește cauza decesului, deși Familia Regală a spus că decesul a fost provocat de „bătrânețe”.

Citește și:

În timpul domniei acesteia, dar și după decesul ei, informațiile despre starea de sănătate a fostului monarh au fost foarte bine păzite.

Regina Elisabeta știa că urmează să moară

Boris Johnson a continuat seria dezvăluirilor, mărturisind că, deși Regina Elisabeta a II-a era vizibil afectată de boală, a rămas aceeași fire caldă și pozitivă, chiar și cu două zile înainte să moară.

Politicianul a descris-o ca fiind „complet neafectată de boală și, din când în când, în timpul conversației, încă mai afișa acel mare zâmbet în frumusețea sa. A știut toată vara că i se apropie sfârșitul, dar a fost hotărâtă să reziste și să îndeplinească ultima datorie față de țară. Părea palidă, și mai aplecată, și avea vânătăi negre pe mâini și pe încheieturi, probabil de la injecții”.

Citește și:

​Mai mult decât atât, Boris Johnson a declarat că, nu de puține ori, Regina Elisabeta a II-a, i-a dezvăluit anumite informații cu ceva timp înainte ca acesta să afle din surse proprii.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni