• PRO TV
  • Cine este Akala, rapperul despre care se zvonește că ar fi iubitul Angelinei Jolie. Unde au fost surprinși cei doi recent

Cine este Akala, rapperul despre care se zvonește că ar fi iubitul Angelinei Jolie. Unde au fost surprinși cei doi recent

Cine este Akala, rapperul despre care se zvonește că ar fi iubitul Angelinei Jolie. Unde au fost surprinși cei doi recent

Akala, rapperul despre care presa străină scrie că ar fi noul iubit al Angelinei Jolie, apare tot mai des în compania actriței. În weekend, artistul în vârstă de 40 de ani a putut fi văzut la o petrecere din New York, care a fost organizată de actrița în vârstă de 49 de ani, pentru compania sa Atelier Jolie.

Gallery

​Mai mult, pe contul oficial al „Atelier Jolie” apar o serie de fotografii de la showroom-ul localizat pe Great Jones Street, iar Akala poate fi văzut clar într-o imagine de la eveniment.

Actrița care se află în plină campanie de promovare a celui mai nou film în care joacă i-a luat recent un interviu lui Mustafa la showroom-ul Atelier Jolie.

„Atelier Jolie i-a urat bun venit lui Mustafa la 57 Great Jones, găzduind o petrecere specială de ascultare și o dezbatere pentru albumul său de debut, Dunya, lansat acum. Fiți alături de noi pentru a sărbători această colecție uimitoare de 12 melodii, în care folkul întâlnește poezia. Albumul este disponibil pentru streaming acum pe toate platformele”, este mesajul postat pe Instagram în dreptul mai multor fotografii de la eveniment.

Fosta soție a lui Brad Pitt a purtat un costum gri și cizme negre, și-a lăsat părul pe spate și a optat pentru un make-up natural.

Fotografia cu Akala la evenimentul prezidat de Jolie vine la două zile după ce artistul a fost surprins la cea de-a 62-a ediție a Festivalului de Film de la New York, unde a avut loc premiera fimului în care joacă Angelina Jolie. Este vorba despre „Maria”, o peliculă în care actrița îi dă viață regretatei Maria Callas.

​Angelina Jolie a fost văzută în public de mai multe ori cu Akala, chiar dacă surse au declarat pentru People că sunt doar prieteni.

In Touch a afirmat că actrița se întâlnește în secret cu muzicianul de „mai bine de un an”. 

Zvonurile au început atunci când Akala s-a alăturat lui Jolie și fiicelor sale Zahara, 19 ani, și Shiloh, 18 ani, la Festivalul Literar Calabash din Jamaica, în luna mai a anului trecut. Șase luni mai târziu, au fost fotografiați în timp ce luau cina la Milano.

Anul acesta, în august, cei doi au fost văzuți ieșind din hotelul în care actrița era cazată în Italia, în timpul Festivalului Internațional de Film de la Veneția.

​Angelina Jolie și Akala împărtășesc o legătură puternică: „Au aceeași pasiune când vine vorba de cauze sociale și umanitare. Au făcut mai multe colaborări de-a lungul anilor care se concentrează pe probleme globale, cum ar fi drepturile omului. Angie vorbește foarte frumos despre el”, a declarat o sursă apropiată actriței.

Akala – pe numele real Kingslee James McLean Daley – este un rapper britanic, în vârstă de 40 de ani.

​Akala l-a susținut pe fostul deputat laburist Jeremy Corbyn în alegerile generale din Marea Britanie din 2017. Sora sa mai mare este celebra cântăreață și rapperiță Ms. Dynamite. 

Foto: Instagram/ Getty Images/ Profimedia Images

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni