• PRO TV
  • Ce mare s-a făcut fiica lui Channing Tatum. Everly a câștigat un concurs de dans, iar actorul se arată mândru de performanța ei: „Nu am cuvinte...”

Ce mare s-a făcut fiica lui Channing Tatum. Everly a câștigat un concurs de dans, iar actorul se arată mândru de performanța ei: „Nu am cuvinte...”

Ce mare s-a făcut fiica lui Channing Tatum. Everly a câștigat un concurs de dans, iar actorul se arată mândru de performanța ei: „Nu am cuvinte...”

Channing Tatum a publicat fotografii recente cu fiica sa, Everly, din căsnicia cu Jenna Dewan. Fata de 13 ani a câștigat un concurs de dansuri irlandeze, iar actorul s-a arătat extrem de mândru.

Gallery

​Săptămâna trecută, Channing Tatum a finalizat divorțul de Jenna Dewan. După șase ani, de când Jenna a depus cererea, partenerii au ajuns la o înțelegere pentru a evita un proces, potrivit apnews.com. Actorii și-au început cariera ca dansatori în videoclipuri muzicale. S-au cunoscut pe platoul de filmare al filmului „Step Up”, iar în iulie 2009 s-au căsătorit. Ei au împreună o fiică, pe nume Everly. 
Ei și-au anunțat despărțirea în aprilie 2018, spunând că vor rămâne cei mai buni prieteni. Ambii și-au refăcut viața. Tatum s-a logodit cu actrița și regizoarea Zoë Kravitz, iar Dewan - cu actorul Steve Kazee, cu care are deja doi copii.

​Foto: Getty/ Channing Tatum și Jenna Dewan noiembrie, 2015

În ciuda programului încărcat, Channing Tatum încearcă să petreacă mai mult timp cu fiica sa, Everly. Se pare că adolescenta merge pe urmele părinților săi, pentru că adoră dansul. Recent, protagonistul din Magic Mike's Last Dance (2023) a postat mai multe imagini cu fiica sa, arătând că i-a fost alături la un concurs. 

„Nu am cuvinte pentru a exprima cât de mândru sunt de această fetiță”, a scris actorul în vârstă de 44 de ani.

​Jenna, care a devenit recent mamă pentru al treilea copil, a publicat și ea fotografii cu Everly. „Atât de mândru de tine! Îmi place să te privesc strălucind”, a scris ea. 


Channing Tatum se poate bucura de o carieră frumoasă la Hollywood. Se pare că actorul este pregătit pentru alt nivel, după ce l-am văzut mai mult în filme romantice și de comedie. El se pregătește acum de un rol destul de serios, jucând în drama „Roofman”, alături de Kirsten Dunst, scrie deadline.com. Tatum, care s-a alăturat proiectului în februarie, a avut un an plin datorită lansării Blink Twice, Fly Me to the Moon și Deadpool & Wolverine. Pe lângă asta, mai are încă cinci filme în pregătire.

În 2012, actorului american Channing Tatum a fost numit cel mai sexy barbat în viață din 2012, de către revista People.

Sursă foto: Instagram/ channingtatum

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni