• PRO TV
  • Tânărul de 17 ani care a ucis-o pe Maria în Italia, gest halucinant după crimă! Ce a putut să facă, după ce i-a ascuns cadavrul

Tânărul de 17 ani care a ucis-o pe Maria în Italia, gest halucinant după crimă! Ce a putut să facă, după ce i-a ascuns cadavrul

Tânărul de 17 ani care a ucis-o pe Maria în Italia, gest halucinant după crimă! Ce a putut să facă, după ce i-a ascuns cadavrul

Apar noi detalii cu privire la crima din Italia în care o româncă în vârstă de 40 de ani și-a pierdut viața, după ce a acceptat să se întâlnească cu un tânăr de 17 ani, din Albania.

O tragedie fără margini a avut loc în urmă cu câteva zile în localitatea localitatea Viadana din Italia, acolo unde Maria, o româncă în vârstă de 42 de ani, a fost ucisă de un tânăr de doar 17 ani, din Albania. 

Cei doi s-au cunoscut pe un site de matrimoniale, iar după ce au schimbat câteva mesaje, au stabilit să se întâlnească pe o străduță retrasă din oraș. De acolo, au plecat împreună într-un garaj, acolo unde tânărul de 17 ani a ucis-o pe femeie folosind o mișcare de wrestling, pe care o știa din cadrul antrenamentelor de MMA, de care era pasionat. 

Ulterior, tânărul i-a ascuns cadavrul femeii într-o grădină nelocuită.

​Ce a putut să facă criminalul de 17 ani după ce a scăpat de cadavrul Mariei

După ce Maria nu s-a mai întors acasă de la întâlnire, sora acesteia a alertat autoritățile cu privire la dispariția ei. Astfel, timp de câteva zile oamenii legii au căutat-o pe româncă și, într-un final, au găsit-o fără viață într-o grădină abandonată. La scurt timp după descoperirea macabră, carabinierii au reușit să identifice criminalul, care și-a recunoscut fapta în fața anchetatorilor.

Mai mult decât atât, tânărul de 17 ani a povestit cu lux de amănunte ce a făcut în acea zi, după ce a scăpat de cadavru. Se pare că băiatul nu a simțit niciun fel de remușcare și și-a continuat viața de parcă nimic nu s-a întâmplat: a mers la școală, apoi la antrenamente, a postat câteva videoclipuri pe profilul lui de TikTok și a luat cina cu părinții, așa cum o făcea de obicei.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni