• PRO TV
  • În 2 octombrie se formează Luna Nouă și Eclipsa de Soare în Balanță! Zodiile care vor simți cel mai intens fenomenul astral sunt Berbec, Rac, Balanță și Capricorn

În 2 octombrie se formează Luna Nouă și Eclipsa de Soare în Balanță! Zodiile care vor simți cel mai intens fenomenul astral sunt Berbec, Rac, Balanță și Capricorn

În 2 octombrie se formează Luna Nouă și Eclipsa de Soare în Balanță! Zodiile care vor simți cel mai intens fenomenul astral sunt Berbec, Rac, Balanță și Capricorn

Luna Nouă vorbește de începuturi și este un fenomen astral asociat cu inițierea de acțiuni, care impactează una dintre cele doisprezece case astrologice.

Eclipsa de Soare aduce energii care se simt mai intens din punct de vedere emoțional, au caracter karmic, scopul fiind să corecteze o traiectorie.

Pe 2 octombrie se formează Luna Nouă și Eclipsa de Soare în Balanță. Este ultima din seria de eclipse, care au avut loc pe axa Berbec-Balanță, începând din iulie 2023.

Luna Nouă și Eclipsa de Soare se formează în apropierea Nodului Sud (experiențe din trecut). Prin urmare, are o însemnătate karmică și vizează relațiile, cum s-a acționat în trecut și despre consecințele acțiunilor. De asemenea, poate fi vorba de o eliberare și fiecare nativ va fi ghidat de  către Univers să se îndrepte spre o direcție, care să îi îndeplinească nevoile și dorințele. Posibil, multe dintre relațiile personale sau profesionale să fi dus către disfuncționalități, care acum ies în evidență și va fi nevoie de conștientizare și corectare.

Eclipsa de Soare în Balanță, din 2 octombrie, aduce oportunitatea de a opera o schimbare în relații. Pentru că Balanța este o zodie de armonie/compromis/echilibru, recomandarea este să se evite conflictele și să se folosească constructiv contextul astral pentru reechilibrarea acelui domeniu din viață, care necesită această ajustare de direcție.

Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!

Domeniile activate de Luna Nouă și Eclipsa de Soare în Balanță pentru fiecare zodie:

Berbec/ Ascendent în Berbec    

Luna Nouă și Eclipsa de Soare în Balanță le aduce nativilor Berbec etape noi în sectorul relațiilor și parteneriatelor profesionale. Se schimbă dinamica în relații, iar nativii vor conștientiza că este nevoie să coopereze cu ceilalți pentru a putea pune bazele unei relații sau contract profesional, care să îndeplinească nevoile ambelor părți.

 

Taur/ Ascendent în Taur

 

Luna Nouă și Eclipsa de Soare în Balanță le aduce nativilor Taur etape noi în sectorul muncii, activităților profesionale, rutinei zilnice și sănătății. Relațiile de muncă intră în vizorul nativilor și va fi nevoie de o schimbare în relațiile profesionale, pentru a respecta înțelegerile și termenii unui contract.

 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

 

Luna Nouă și Eclipsa de Soare în Balanță le aduce nativilor Gemeni etape noi în sectorul sentimental, al copiilor, proiectelor creative și pasiunilor. Posibil, în urma evenimentelor din ultima perioadă, Gemenii să corecteze o direcție, să ia decizii majore în implicarea unei povești noi de iubire sau în relația în care se află.

Rac/ Ascendent în Rac

 

Luna Nouă și Eclipsa de Soare în Balanță le activează și le aduce etape noi nativilor Rac în sectorul vieții de familiei, relațiilor cu părinții și spațiului de locuit. Nativii Rac vor conștientiza că este nevoie de o abordare diferită în relațiile de familie.

 

Leu/ Ascendent în Leu

 

Luna Nouă și Eclipsa de Soare în Balanță le activează nativilor Leu sectorul comunicării, gândirii, informațiilor și interacționării cu ceilalți. Se deschid noi etape și Leii sunt invitați să conștientizeze că este nevoie de o altă abordare atunci când interacționează cu ceilalți, în modalitatea de gândire, când transmit mesaje sau învață lucruri noi.

 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

 

Luna Nouă și Eclipsa de Soare în Balanță le activează și anunță noi începuturi nativilor Fecioară în sectorul financiar, al valorilor și stimei de sine. Este momentul ca nativii să se valorizeze mai mult și-n sfera profesională, dar și-n relațiile de cuplu.

 

Balanță/ Ascendent în Balanță  

 

Luna Nouă și Eclipsa de Soare în Balanță le dinamizează nativilor Balanță sectorul personalității. Nativii vor fi în centrul atenției, pentru că vor opera schimbări importante în viața lor. Universul îi va ghida către o direcție nouă și nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație în planurile de viitor.

 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

 

Luna Nouă și Eclipsa de Soare în Balanță le activează nativilor Scorpion sectorul introspecției, subconștientului, frământărilor interioare și trecutului. De asemenea, se activează și axa muncii, unde este posibil să apară tot felul de informații, care îi pot îngrijora sau să îi determine să facă o schimbare de direcție profesională.

 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

 

Luna Nouă și Eclipsa de Soare în Balanță le activează nativilor Săgetător sectorul prietenilor și grupurilor pe care le frecventează, vieții sociale și planurile pe termen lung. Se deschide o etapă nouă, iar recomandarea astrelor este ca nativii să coopereze cu schimbările, care vor avea loc, pentru că vor aduce activități profesionale noi la recomandarea prietenilor.

 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

 

Luna Nouă și Eclipsa de Soare în Balanță le aduce nativilor Capricorn etape noi în planul asociat carierei, imaginii și statutului profesional. Informații neașteptate, surprize la nivelul conducerii, oferte noi ar putea să le schimbe traiectoria profesională.

 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

 

Luna Nouă și Eclipsa de Soare în Balanță le dinamizează nativilor Vărsător sistemul de credințe/ valori, călătoriile pe distanțe lungi, dezvoltarea/perfecționarea profesională. Se deschid etape noi, iar Universul îi determină să facă o schimbare majoră, care să fie în acord cu credințele și filosofia lor de viață.

 

Pești/ Ascendent în Pești

 

Luna Nouă și Eclipsa de Soare în Balanță le activează nativilor Pești sectorul intereselor financiare, relațiile profunde și viața intimă și le deschide etape noi, care să le îndeplinească nevoile și dorințele în aceste domenii.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni