• PRO TV
  • Bărbatul acuzat de uciderea dentistei Marina Gavril, scos din arest! Ce au decis procurorii

Bărbatul acuzat de uciderea dentistei Marina Gavril, scos din arest! Ce au decis procurorii

Bărbatul acuzat de uciderea dentistei Marina Gavril, scos din arest! Ce au decis procurorii

O tragedie de nedescris a avut loc în Brăila în urmă cu doar câteva luni! Dentista Marina Gavril a fost ucisă cu bestialitate de către un bărbat, chiar în cabinetul în care își exercita activitatea. Iată ce se întâmpla acum cu principalul suspect

Bărbatul acuzat că a ucis-o pe Marina Gavril, medicul stomatolog din Brăila, este scos din arest astăzi, pe data de 2 octombrie 2024, pentru câteva ore, timp în care va fi dus acasă ca să asiste la punerea sub sechestru a locuinței sale.

Principalul suspect în dosarul uciderii Marinei Gavril este Marcel Mihai, în vârstă de 39 de ani. Acesta este acuzat că a omorât-o pe doctoriță, cu mai multe lovituri de cuțit, cu scopul de a o tâlhări. După ce a comis crima, individul i-a luat femeii telefonul mobil, cardurile bancare și mai multe sume de bani.

Rudele Marinei Gavril, mai exact soțul, părinții și fratele acesteia, s-au constituit parte civilă în proces și cer fiecare daune morale în valoare de 1.000.000 euro.

Ce arată rezultatele necropsiei în cazul Marinei Gavril

În urma necropsiei s-a stabilit că Marina Gavril a murit ca urmare a insuficienţei cardio-respiratorii acute prin hemoragie externă masivă.

„Moartea numitei G.M. a fost violentă, datează din 16.07.2024 şi s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute prin hemoragie externă masivă, consecutivă unor plăgi tăiat-înjunghiate de la nivelul gâtului, cu intersectarea pachetului vasculo-nervos al gâtului de partea dreaptă, a căilor aeriene şi digestive, a corpului vertebral cervical 6, precum şi a unei plăgi înjunghiate supraclaviculare stângi, cu intersectarea parţială a venei jugulare externe. Plăgile de la nivelul gâtului ar fi putut fi produse prin lovire cu corp dur tăietor-înţepător (cuţit sau similar acestuia), având vârf bine ascuţit şi margine tăioasă. S-au mai constatat şi alte leziuni traumatice, respectiv echimoze şi zone escoriate la nivelul ambelor membre superioare, hemitorace drept, suprascapulară dreaptă şi gambă stângă”, arată Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila.

Foto: Știrile PROTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni