• PRO TV
  • Alexandra Căpitănescu, câștigătoarea de la Vocea României, i-a dedicat viitorul ei turneu regretatei artiste Laura Stoica. În ce orașe va avea concerte tânăra care a fost în echipa lui Tudor Chirilă

Alexandra Căpitănescu, câștigătoarea de la Vocea României, i-a dedicat viitorul ei turneu regretatei artiste Laura Stoica. În ce orașe va avea concerte tânăra care a fost în echipa lui Tudor Chirilă

Alexandra Căpitănescu, câștigătoarea de la Vocea României, i-a dedicat viitorul ei turneu regretatei artiste Laura Stoica. În ce orașe va avea concerte tânăra care a fost în echipa lui Tudor Chirilă

Alexandra Căpitănescu, tânăra din Galați care a câștigat în 2023 Vocea României, se bucură de succes pe plan profesional. După concursul de la PRO TV, ea a lansat câteva piese și a avut mai multe concerte prin țară. Acum se pregătește de un turneu, care va fi un omagiu adus regretatei artiste Laura Stoica.

După prestația ei din finala Vocea României, antrenorii au observat că timbrul Alexandrei seamănă cu cel al Laurei Stoica. 

„Tu ai ceva din Laura Stoica, dar ai ceva și din Dida Drăgan! Mie mi se pare că ești o combinație între cele două! Fantastică această combinație! Notele pe care le atingi sunt impresionante de-a dreptul!”, i-a spus Smiley gălățencei Alexandra Căpitănescu, în finala competiției „Vocea României”, în decembrie 2023. „Eu sper și cred că tu ești această nouă Laura Stoica de care românilor le e atât de dor!”, a continuat ideea Theo Rose.

Iată că Alexandra Căpitănescu, marea câștigătoare a sezonului 2023 „Vocea României”, alături de trupa sa va porni, în octombrie, într-un turneu dedicat legendei muzicii românești, Laura Stoica.

​Începând cu 5 octombrie, Alexandra va cânta la Galați, Sibiu, Râmnicu Vâlcea, dar și în alte orașe pe care le va anunța în curând pe pagina sa de socializare. 

„LAURA STOICA - una dintre cele mai mari voci ale României. Pentru mine, muzica ei trăiește și va trăi mereu, așa că a venit timpul să aducem piesele voastre preferate de la Laura Stoica într-un turneu tribut în câteva orașe din România. Ne vedem în octombrie”, și-a anunțat Alexandra admiratorii.

Alexandra Căpitănescu are 20 ani și studiază la Facultatea de Fizică, dorindu-și să devină fizician medical.

Deși întotdeauna a fost atrasă de științele exacte, pasiunea pentru muzică este la fel de mare. Ea a crescut într-o familie unită, care mereu a susținut-o. „Nu am dus lipsă de absolut nimic. Părinții mei se înțeleg. Bunicii mei sunt sănătoși, slavă Domnului. M-au crescu bine, m-am simțit un copil iubit. E foarte important, cred că din copilărie pleacă totul. În copilărie te formezi”, a spus cântăreața în podcastul lui Bangaci Anton.

Cea mai nouă piesă lansată de Alexandra se numește „A ta”. 

Gallery

Sursă foto: Instagram/ Alexandra Căpitănescu

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni