• PRO TV
  • Câți ani are cea mai sexy mamă de fotbalist. Fanii au crezut că este iubita unui jucător de 23 de ani de la un club legendar, dar tocmai a devenit bunică: „Așa ceva nu este posibil”

Câți ani are cea mai sexy mamă de fotbalist. Fanii au crezut că este iubita unui jucător de 23 de ani de la un club legendar, dar tocmai a devenit bunică: „Așa ceva nu este posibil”

Câți ani are cea mai sexy mamă de fotbalist. Fanii au crezut că este iubita unui jucător de 23 de ani de la un club legendar, dar tocmai a devenit bunică: „Așa ceva nu este posibil”

Este considerată cea mai sexy mamă de fotbalist. Fiul ei este Leon Dajaku, în vârstă de 23 de ani, care joacă la Hajduk Split, unul dintre cele mai importante cluburi ale Croaţiei.

Gallery

Leon a ajuns în lumina reflectoarelor nu numai prin intermediul prestațiilor din teren, ci și datorită mamei sale, care arată senzațional.

Câți ani are cea mai sexy mamă de fotbalist

Blerta Dajaku are 40 de ani una dintre cele mai importante influenceriţe din Croaţia. Mama lui Leon Dajaku are peste 20 de mii de urmăritori pe Instagram, acolo unde postează imagini provocatoare. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS 

Inițial, fanii care au vrut să afle mai multe detalii despre Leon Dajaku, au descoperit-o pe mama acestuia, despre care au crezut inițial că este iubita lui. Ulterior, aceasta, care lucrează într-un salon de înfrumusețare, a devenit virală pe rețelele sociale.

Când și-au dat seama că Blerta este, de fapt, mama fostului internațional U20 german, internauților nu le-a venit să creadă: „Cred că glumești”, „N-are cum” sau „Așa ceva nu este posibil”, au fost doar câteva dintre reacții.

Recent, Blerta a devenit bunică și este extrem de fericită și împlinită.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni