• PRO TV
  • Irinel Columbeanu a pus la punct toate detaliile legate de înmormântare. Fostul milionar de la Izvorani este pregătit pentru ziua în care va fi condus pe ultimul drum: „Am discutat cu Irinel despre asta”

Irinel Columbeanu a pus la punct toate detaliile legate de înmormântare. Fostul milionar de la Izvorani este pregătit pentru ziua în care va fi condus pe ultimul drum: „Am discutat cu Irinel despre asta”

Irinel Columbeanu a pus la punct toate detaliile legate de înmormântare. Fostul milionar de la Izvorani este pregătit pentru ziua în care va fi condus pe ultimul drum: „Am discutat cu Irinel despre asta”

Irinel Columbeanu a pus la punct toate detaliile legate de înmormântarea, lui, iar un ajutor important, din acest punct de vedere, vine tocmai din partea lui Ion Cassian, patronul azilului în care acesta locuiește.

Gallery

Deși se simte mai bine din punct de vedere medical, Ion Columbeanu este conștient că oricând poate trece la cele veșnice, motiv pentru care, s-a asigurat că a spus cum își dorește să aibă loc înmormântarea lui.

Irinel Columbeanu a pus la punct detaliile pentru înmormântare

Din cauza stresului și a problemelor pe care le-a tot avut în ultimii ani, starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu s-a degradat foarte mult. Acesta a suferit două accidente vasculare cerebrale, alte complicații au apărut și se așteaptă la ce este mai rău.

Deși are 67 de ani, fostul milionar a discutat cu Ion Cassian despre ce își dorește la înmormântare, iar acesta a promis că îi va respecta cerințele. Ma mult decât atât, va primi ajutor și din partea altor persoane, pentru ca ultimul drum al fostului milionar să fie așa cum și-a dorit.

Citește și:

„Am discutat cu Irinel despre asta, mi-a spus că ar vrea să fie înmormântat unde este și tatăl lui (n.r.-la Cimitirul Ghencea Militar), acolo au locul de veci al familiei. Nu voi fi singur care se va ocupa de asta, mi-a lăsat și numărul de telefon al unei cunoștințe, cu care ar trebui să iau legătura, după decesul lui.

Eu m-am mai ocupat și de înmormântările altor foști pacienți, care m-au rugat să îi conduc pe ultimul drum. Am plătit adesea tot, de la sicriu, până la parastas. Dacă așa mă roagă oamenii, le respect această ultimă dorință”, a spus Ion Cassian, conform Click.

Mr. Pink nu l-a ajutat financiar pe Irinel Columbeanu

La scurt timp după ce Irinel Columbeanu a ajuns la azil, se tot spunea că Mr. Pink s-a oferit să îl ajute. De dragul Irinucăi, ar fi urmat ca acesta să fie mutat într-un azil din America, iar iubitul Monicăi Gabor s-ar fi oferit să acopere toate cheltuielile.

Citește și:

Acest lucru, însă, se pare că nu s-a mai materializat, deoarece nici din partea lui Mr. Pink și nici a Monicăi Gabor nu a venit niciun sprijin. Mai mult decât atât, singurele persoane care îl ajută financiar sunt Irinuca și foarte puține cunoștințe.

„De la Mr. Pink nu a venit nici un leu, bani au venit numai de la fiica lui, Irinuca. Îl mai ajută și prietenii mai vechi, care l-au mai scos la câte o masă sau la o plimbare”, a mai spus patronul azilului în care locuiește Irinel Columbeanu de un an.

 

Sursa foto: Instagram, captură TikTok, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni