• PRO TV
  • Alexia Eram, surprinsă cu “Alfie” din Emily in Paris! Ipostaza în care s-a fotografiat cu cel despre care se spune că e iubitul Shakirei

Alexia Eram, surprinsă cu “Alfie” din Emily in Paris! Ipostaza în care s-a fotografiat cu cel despre care se spune că e iubitul Shakirei

Alexia Eram, surprinsă cu “Alfie” din Emily in Paris! Ipostaza în care s-a fotografiat cu cel despre care se spune că e iubitul Shakirei

Alexia Eram a fost în companie ultra selectă la Săptămâna Modei de la Paris. Fiica Andreei Esca a fost la un eveniment elitist din cadrul Paris Fashion Week, acolo unde a socializat cu unul dintre actorii principali din Emily In Paris.

Alexia a postat mai multe imagini pe pagina sa de Instagram, în una dintre ele apărând alături de Lucien Laviscount, cunoscut pentru rolul “Alfie” din Emily in Paris.

“Margot în Paris”, a comentat Andreea Esca atunci când a văzut imaginea, Margot fiind al doilea prenume al Alexiei.
“Cine e tipul de lângă Margot?”, a glumit și Inna.

Lucien Laviscount a ajuns pe primele pagini ale tabloidelor în urmă cu câteva luni, când s-a zvonit că are o relație cu Shakira. Aceștia au făcut un pictorial incendiar împreună, el a apărut într-un videoclip al Shakirei, iar paparazzii i-au fotografiat la cină în Paris.

În vârstă de 31 de ani, actorul este mai tânăr cu 16 ani decât Shakira, însă diferența de vârstă dintre ei nici nu se observă.

Potrivit unei surse din anturajul artistei, prietenii ei se tem că nu cumva actorul să îi frângă inima. Aceștia îl bănuiesc că s-a cuplat cu ea doar pentru faimă. “Femeile cu care Lucien a fost până acum sunt foarte diferite de femeia cu care se vede acum. E Shakira, iar ea vrea iubire. Prietenii ei sunt de părere că el vrea să se facă și mai cunoscut prin relația cu Shakira. Se întâlnesc, însă nu e o relație serioasă”, a spus sursa respectivă pentru Daily Mail.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni