• PRO TV
  • Cererea morbidă a lui Wade Wilson către instanță după ce a fost condamnat la moarte pentru uciderea a două femei

Cererea morbidă a lui Wade Wilson către instanță după ce a fost condamnat la moarte pentru uciderea a două femei

Cererea morbidă a lui Wade Wilson către instanță după ce a fost condamnat la moarte pentru uciderea a două femei

Crimele lui Wade Wilson, care a fost supranumit în presa străină „Deadpool Killer”, au șocat America în urmă cu 5 ani. La sfârșitul lunii august, bărbatul în vârstă de 30 de ani a fost condamnat la moarte pentru uciderea brutală a două femei din Florida.

Gallery

Ucigașul cu fața tatuată, al cărui proces s-a viralizat pe TikTok, a ascultat impasibil sentința judecătorului și n-a arătat nicio urmă de regret pentru faptele comise. Mai mult, acesta a avut și o cerere către instanță la scurt timp după pronunțarea sentinței.

@therealspillent Wade Wilson’s Reaction To His Death Sentence Will Leave You Shocked ? #wadewilson #wadewilsondeathsentence #wadewilsoncase #wadewilsontrial #deadpoolkiller #therealspillentertainment #fyp #viral #darealspillentertainment #wadewilsonspeakingfacts #wadewilsondeadpoolkiller ♬ original sound - Darealspillentertainment

Potrivit Daily Mail, în momentul în care judecătorul a întrebat dacă mai sunt alte chestiuni de discutat înainte de încheierea ședinței, unul dintre avocații lui Wilson a luat cuvântul pentru a-l informa pe judecător cu privire la ultima dorință a clientului său.

„Înțeleg că are alte cazuri în curs aici și în altă parte... dar dl Wilson m-a rugat să cer instanței, în limita autorității pe care o aveți, să îl condamne la moarte cât mai curând posibil”, a spus avocatul său, potrivit sursei menționate mai sus.

Cazurile menționate nu au legătură cu crimele comise de Wilson, ci includ tentativa de evadare din închisoare, precum și acuzații legate de droguri. Rezultatul acestor procese nu va avea niciun impact asupra sentinței sale în procesul în care a fost acuzat de crimă.

În 30 septembrie 2020, Wilson și colegul său de celulă, Joseph Katz, ar fi încercat să evadeze. Gardienii au percheziționat celula și au constatat că rama metalică a ferestrei fusese îndepărtată și că existau mai multe fisuri în sticla groasă de securitate. De asemenea, fusese îndepărtat un taburet de metal care fusese anterior fixat cu șuruburi de podeaua de beton.

În timpul unei conferințe de presă, imediat după pronunțarea sentinței, procurorul Amira Fox a declarat: „Fac acest lucru de 34 de ani și trebuie să spun că nu am văzut niciodată pe cineva atât de rău ca Wade Wilson și nu am fost niciodată atât de uimită să văd oameni din comunitate care chiar cred că este o idee bună să sprijine pe cineva atât de rău și monstruos”.

Data execuției sale urmează să fie stabilită. Un juriu a votat în favoarea pedepsei cu moartea cu 9 - 3 în cazul lui Melton, prima victimă a lui Wilson, și cu 10 - 2 în cazul uciderii lui Ruiz, cea de-a doua victimă. Conform legislației din Florida, doar opt din cei 12 jurați trebuie să recomande o pedeapsă cu moartea pentru ca aceasta să fie luată în considerare de un judecător.

Crimele lui Wade Wilson

Kristine Melton și Diana Ruiz și-au găsit sfârșitul în 2019, într-o noapte de octombrie. Wade Wilson s-a întâlnit cu Kristine Melton (35 de ani) și cu prietena ei Stephanie Sailors pe 7 octombrie 2019, la Buddah LIVE, un bar din Fort Myers. După închiderea barului, Wilson și cele două femei au mers la locuința lui Jayson Shepard, unde au rămas timp de câteva ore înainte de a pleca dimineața.

Wilson, Melton și Sailors au mers apoi la locuința lui Melton din Cape Coral. După ce Sailors a plecat, Wilson a strangulat-o pe Melton în timp ce dormea în patul ei și i-a furat mașina. La scurt timp după aceea, Wilson a văzut-o pe Diane Ruiz (43 de ani) mergând pe o stradă din Cape Coral, i-a cerut indicații către o școală din apropiere și a ademenit-o în mașină.

CITEȘTE ȘI:

​Când Ruiz a încercat să iasă din mașină, Wilson a atacat-o și a strangulat-o înainte de a o împinge afară. Criminalul a trecut apoi de mai multe ori cu mașina peste ea, până când victima „arăta ca niște spaghete”, potrivit mărturiilor tulburătoare din proces. De asemenea, Wilson a fost găsit vinovat de furt calificat, spargere de locuință, violență și furt minor.

„A ucis de dragul de a ucide”, a declarat în fața instanței procurorul adjunct Andreas Gardiner. „Strangularea este întruchiparea vieții alunecând printre mâinile cuiva”, a adăugat acesta.

Cum a fost prins Wade Wilson

După crime, Wilson l-a sunat de mai multe ori pe tatăl său biologic, Steven Testasecca, și i-a povestit detaliile oribile ale crimelor sale. După ce inițial a respins apelurile și a crezut că mărturisirile lui Wilson sunt doar invenții, Testasecca și-a pus telefonul pe speaker, iar mama biologică a lui Wilson a ascultat și a transmis informațiile poliției.

Testasecca i-a cerut lui Wilson locația și i-a spus că va trimite un taxi după el. În schimb, locația sa a fost furnizată poliției care l-a arestat pe Wilson la 8 octombrie 2019.

Procesul său s-a viralizat pe TikTok

Părinții săi adoptivi au fost prezenți la proces și au pledat pentru clemență, rugând instanța și juriul să nu le condamne fiul la moarte. Și nu sunt singurii care au cerut clemență pentru cel care a luat două vieți.

În ultimele luni, mai multe filmulețe cu criminalul care și-a tatuat inclusiv o svastică pe față s-au viralizat pe TikTok, adunând milioane de vizualizări. Deși multora le provoacă fiori pe șira spinării, au fost destui internauți care au încercat să-i găsească scuze celui care poartă numele personajului interpretat de Ryan Reynolds în franciza „Deadpool”.

@lasc.sarah #wadewilson #court #courtroom #crime #prison #prisoner #fyp #foryou #lawyer #murder ♬ original sound - LASC.sarah

Mai mult, în timpul celor cinci ani de închisoare, Wilson a primit mii de fotografii „deocheate” de la femei și scrisori de dragoste. Această tendință bizară nu este neobișnuită potrivit New York Post, care amintește că mai mulți criminalii în serie precum Ted Bundy, Jeffrey Dahmer sau Richard Ramirez au primit astfel de „atenții” în timp ce erau în închisoare.

Fotografii: capturi Youtube/ capturi Tiktok/ Cape Coral Police Department

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni