• PRO TV
  • Laurențiu Reghecampf speră să fie tată de fată. Primele declarații ale antrenorului despre al cincilea copil: „Mi-e frică de chestia asta”

Laurențiu Reghecampf speră să fie tată de fată. Primele declarații ale antrenorului despre al cincilea copil: „Mi-e frică de chestia asta”

Laurențiu Reghecampf speră să fie tată de fată. Primele declarații ale antrenorului despre al cincilea copil: „Mi-e frică de chestia asta”

Laurențiu Reghecampf are, deja, patru copii, însă își dorește să aibă și o fată. Antrenorul are doi băieți cu Corina Caciuc, unul cu Anamaria Prodan, dar unul și cu prima soție, Mariana Pfeiffer.

Gallery

În urmă cu o jumătate de an, a venit pe lume cel de-al patrulea copil al lui Laurențiu Reghecampf, însă vrea să fie și tată de fată. Cu toate acestea, nu crede că acest lucru se va întâmpla, deoarece, până acum, a făcut doar băieți.

Laurențiu Reghecampf vrea să fie tată de fată

La 49 de ani, Laurențiu Reghecampf nu vrea să se oprească și speră să devină și tată de fată. Deși se declară și mai împlinit de când al patrulea fiul al său a venit pe lume, își mai dorește încă un moștenitor.

Recent, a recunoscut că se gândește la acest lucru de ceva vreme, însă, dacă iubita lui va rămâne însărcinată pentru a treia oară, crede că va avea tot băiat, așa cum s-a întâmplat și până acum.

Citește și:

„Tot mă gândesc la o fetiță. Mă gândesc la o fetiță, dar mi-e frică de chestia asta. Fac numai băieți”, a spus acesta, în cadrul unui podcast.

Laurențiu Reghecampf și-a pierdut fiica, la scurt timp după naștere

În urmă cu mai mulți ani, în timpul căsniciei cu prima soție, Laurențiu Reghecampf a trecut prin unul dintre cele mai dificile momente din viața lui. Fiica pe care o avea împreună cu Mariana Pfeiffer a murit după doar un an de când se născuse, din cauza unei malformații cardiace: tetralogia fallot.

Citește și:

„Eram și foarte tânăr, dar mi-a fost foarte greu. Au fost niște momente dificile, mai ales că era familia, fosta soție, toată lumea a trăit totul la o intensitate foarte mare. Eu, atunci, eram jucător la Steaua, aveam mai multă libertate să pot să plec din mediul ăla. Trebuia să mă duc la muncă, trebuia să gândesc pozitiv.

Eu cred că am trecut mult mai repede peste momentul ăla, dar, în inima și sufletul meu, a fost o tragedie foarte mare, mai ales că ne obișnuisem deja cu Analis”, a spus Reghecampf, în urmă cu ceva timp.

 

Sursa foto: Instagram

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni