• PRO TV
  • Horoscop zilnic 2 octombrie 2024. Scorpionii se vindecă de o suferință emoțională, Taurii elimină din viața lor un obicei toxic

Horoscop zilnic 2 octombrie 2024. Scorpionii se vindecă de o suferință emoțională, Taurii elimină din viața lor un obicei toxic

Horoscop zilnic 2 octombrie 2024. Scorpionii se vindecă de o suferință emoțională, Taurii elimină din viața lor un obicei toxic

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de miercuri, 2 octombrie 2024.

Berbec

Evenimentul astrologic de astăzi este Eclipsa de Soare și Luna Nouă din Balanță, care aduce energie și evenimente în sectorul relațiilor și parteneriatelor. Au loc noi începuturi și dacă ești singur și dacă faci parte dintr-un cuplu prin redefinirea relației. S-ar putea să conștientizezi că ar trebui să-ți schimbi abordarea în relații.

Taur

Eclipsa de Soare și Luna Nouă din zodia Balanță, care se formează astăzi, anunță un capitol nou în sfera muncii și activităților profesionale, dar și privind sănătatea. Posibil să schimbi o rutină, să elimini un obicei nesănătos, să adopți un stil de viață, care să aducă mai multă energie, să elimini o activitate profesională, care nu te mai reprezintă.

Gemeni

Cu Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Balanță, de astăzi, s-ar putea să vrei să faci niște schimbări importante în planul sentimental, în relațiile cu copiii, privind creativitatea și pasiunile. Poți începe etape noi în planul amoros, să-ți dezvolți un hobby, să realizezi că vrei să reiei un proiect mai vechi, care te poate pune mai mult în valoare.

Rac

Luna Nouă și Eclipsa de Soare, de astăzi, din Balanță deschide noi etape în sectorul vieții de familie, casei și administrării patrimoniului. În perioada următoare îți setezi obiective pe termen lung legate de aceste domenii, de o reamenajare, de pregătire a unor întâlniri mai dese cu familia. Te va interesa securitatea emoțională, originile, relația cu părinții.

Leu

Sectorul comunicării, interacționării, informațiilor, învățării și negocierilor este activat astăzi de Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Balanță, care anunță noi etape în modalitatea de abordare, comunicare și relaționare cu ceilalți și de îmbunătățirea a acestora. Posibil să ai un randament intelectual ridicat, idei bune și originale, dar și motivație să investești în proiecte noi.

Fecioară

Cu Luna Nouă și Eclipsa Solară în Balanță, în casa ta financiară, vei avea parte de noi începuturi și șanse să închei contracte noi, să-ți valorifici un talent/abilitate. Te preocupă rezolvarea unor probleme ce țin de venituri, cheltuieli, dar și de economiile pe care vrei să le faci în perioada următoare.

Balanță

Sectorul personalității este energizat astăzi de Luna Nouă și Eclipsa de Soare, care se formează în zodia ta. Se deschid etape și drumuri noi și îți dorești o reinventare. De asemenea, te preocupă schimbarea obiceiurilor pentru îmbunătățirea stării de sănătate. În următoare perioadă te poți afirma, să faci impresie bună, să începi un proiect profesional, care să aducă venituri mai mari.

Scorpion

Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Balanță, care se formează astăzi te invită la o perioadă de revizuire și eliberarea a unor situații și persoane, care nu te mai ajută în progres. De asemenea, și un bilanț este binevenit, să încerci să te detașezi de toți factorii care te suprasolicită. Ai putea, în perioada următoare, să faci niște schimbări, să aduci îmbunătățiri vieții, să te reechilibrezi sau să te vindeci, dacă ai avut o suferință emoțională.

Săgetător

Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Balanță, care se formează astăzi, dinamizează sectorul prietenilor, vieții sociale și planurilor pe termen lung. Au loc noi începuturi în interacțiunea cu ceilalți și poți stabili contacte noi. De asemenea, este o perioadă favorabilă pentru setarea unor obiective profesionale pe termen lung.

Capricorn

Relațiile profesionale, cariera, imaginea și statutul sunt astăzi în centrul atenției, odată cu formarea Lunii Noi și a Eclipsei de Soare din Balanță, care anunță noi etape și setarea unor obiective pe termen lung. Posibil să primești oferte sau propuneri surpriză, care pot da peste cap planurile de viitor.

Vărsător

Luna Nouă și Eclipsa de Soare de astăzi din Balanță deschide noi etape în sectorul dezvoltării, cunoașterii, studiilor și perfecționării, filosofiei de viață. Posibil să-ți setezi obiective pe termen lung, care vizează schimburile profesionale și începerea unor activități, care să te pună mai mult în valoare.

Pești

Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Balanță, care se formează astăzi, dinamizează sectorul avantajelor financiare, a banilor proveniți din alte surse, a banilor partenerului, relațiilor profunde și intime. Se deschid noi etape în administrarea resurselor financiare și a relației de cuplu, care se poate îmbunătăți.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni