• PRO TV
  • Imagini noi cu Bruce Willis în casa lui din Los Angeles. Cum se simte în prezent actorul diagnosticat cu demență

Imagini noi cu Bruce Willis în casa lui din Los Angeles. Cum se simte în prezent actorul diagnosticat cu demență

Imagini noi cu Bruce Willis în casa lui din Los Angeles. Cum se simte în prezent actorul diagnosticat cu demență

Bruce Willis se luptă cu demența, dar familia lui se asigură că se simte iubit chiar și atunci când nu își amintește numele.

Alături de el sunt soția sa, Emma Heming, și cele două fiice pe care le are din relația cu ea, Evelyn și Mabel. De asemenea, actorul este vizitat destul de des de fosta soție, Demi Moore, și fiicele pe care le au împreună. Tallulah Willis a postat recent câteva imagini din arhiva personală, arătând cum petrece timpul cu tatăl ei.

Într-o fotografie, actorul are un zâmbet copilăresc în timp ce își mănâncă supa cu tăieței. Tallulah a spus recent, într-o emisiune, că încearcă să petreacă timp cu tatăl ei ori de câte ori îi permite programul. 

​Într-o altă ipostază, Tallulah Willis răsfoiește un album foto cu apariții ale actorului pe coperta unor reviste. 

În februarie, anul trecut, familia actorului a confirmat că Bruce Willis a fost diagnosticat cu demență frontotemporală. În funcție de regiunile cerebrale afectate, boala determină schimbări în comportamentul social, personalitate și/sau pierderea abilităților lingvistice. 

Recent, Demi Moore a subliniat impactul emoțional pe care diagnosticul lui Willis l-a avut asupra fiicelor lor și a spus că prioritatea ei este să le încurajeze să petreacă cât mai mult timp alături de tatăl lor.

​La începutul acestei luni, Tallulah – pe care Bruce o împărtășește cu fosta soție Demi Moore împreună cu fiicele Rumer, 36 de ani și Scout, 33 de ani – a spus în timpul unei apariții la emisiunea Today că tatăl ei este „stabil, ceea ce, în această situație, este bine".

„Este greu. Sunt zile dureroase, dar există atât de multă dragoste. Cred că este foarte mândru de mine”, a spus Tallulah, potrivit people.com

​Bruce Willis locuiește în conacul de aproape 10 milioane de dolari, în Brentwood, Los Angeles. 

Gallery

​Cum se simte în prezent Bruce Willis

Familia se asigură ca Bruce Willis să fie întotdeauna în siguranță . „Iese rar, dar când o face, este o operațiune atent orchestrată”, explică o sursă pentru pentru In Touch„Boala a progresat până la punctul în care familia sa se îngrijorează că ar putea să nu mai aibă mult timp cu Bruce. Are nevoie de ajutor pentru a se pregăti și a ajunge la mașină.” („Din fericire, demența nu i-a afectat mobilitatea”, a dezvăluit Tallulah anul trecut.) Bruce are îngrijitori cu el 24/7 care îl supraveghează și se asigură că este în regulă și nu devine confuz sau tulburat”, adaugă sursa, notând că actorul „are bodyguarzi care să-l protejeze de public”.

Sursă foto: Getty Images 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni