• PRO TV
  • Larisa Popa dă cărțile pe față despre iubitul ei. Ce spune fosta manageră a lui Pescobar despre o nouă relație: „Ca să știți de la mine”

Larisa Popa dă cărțile pe față despre iubitul ei. Ce spune fosta manageră a lui Pescobar despre o nouă relație: „Ca să știți de la mine”

Larisa Popa dă cărțile pe față despre iubitul ei. Ce spune fosta manageră a lui Pescobar despre o nouă relație: „Ca să știți de la mine”

Larisa Popa a dat cărțile pe față despre situația ei sentimentală și a spus dacă, în prezent, are sau nu un iubit. Fosta manageră a lui Pescobar a lămurit și toate zvonurile legate de o posibilă relație mai mult decât profesională cu Pescobar.

Gallery

Larisa Popa întoarce capul ori de câte ori iese pe stradă, iar, în mediul online, primește foarte multe mesaje din partea bărbaților. Nu este de mirare că mulți bărbați își doresc să fie iubita lor, însă aceasta nici nu vrea să audă.

Larisa Popa a recunoscut dacă are sau nu iubit

În ciuda faptului că sunt mult bărbați care își tot încearcă norocul, Larisa Popa nu este deloc impresionată și asta nu din cauza faptului că ar avea vreun iubit, ci tocmai pentru că nu își dorește niciunul.

Larisa se bucură de capitolul care a început în viața ei de când și-a dat demisia de la Pescobar. Aceasta s-a angajat la o firmă de marketing, are mai multe contracte de colaborare și mărturisește, clar și răspicat, că nu are nevoie și că nu își dorește un bărbat.

Citește și:

„Nu! Mă bucur de atât de multă singurătate, încât nu există nimeni. Femeile, când sunt fericite, sunt singure, ca să știți de la mine”, a spus Larisa, conform unui site monden. Chiar și așa, unele persoane sunt convine că aceasta este într-o relație, deoarece, pe contul său de Instagram, a postat mai multe fotografii cu buchete uriașe de trandafiri.

Larisa Popa vrea să intre în lumea muzicală

Larisa muncește foarte mult în ultima vreme, însă nu se plânge, deoarece îi place ceea ce face și câștigă și foarte bine. Cu toate acestea, nu exclude posibilitatea ca, pe viitor, să se apuce și de muzică, deoarece își dorește și acest lucru.

Citește și:

„Am planuri noi, pe care nu vreau să le dezvălui încă și, totodată, am planuri muzicale. Sunt într-o continuă evoluție și știu că o să ajung acolo unde îmi doresc”, a mai spus aceasta.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni