• PRO TV
  • Cum a reacționat Angelina Jolie când un fan a rugat-o să semneze un poster în care actrița apare alături de Brad Pitt

Cum a reacționat Angelina Jolie când un fan a rugat-o să semneze un poster în care actrița apare alături de Brad Pitt

Cum a reacționat Angelina Jolie când un fan a rugat-o să semneze un poster în care actrița apare alături de Brad Pitt

Angelina Jolie s-a comportat ca o adevărată lady în momentul în care un fan a rugat-o să semneze un poster în care apare alături de fostul ei soț, Brad Pitt.

Gallery

​Actrița în vârstă de 49 de ani a participat recent la Festivalul de Film de la New York. Angelina se află în plină campanie de promovare a peliculei „Maria”, unde joacă rolul regretatei soprane Maria Callas.

Într-un interviu recent, starul hollywoodian a mărturisit că rolul din filmul Maria „a ajutat la vindecarea unei părți din mine”.

La plecare, fanii au așteptat-o în număr uriaș, iar actrița nu i-a dezămăgit. Angelina a făcut poze cu admiratorii și a dat autografe. La un moment dat, un tânăr s-a apropiat ținând în mână cu poster cu „Domnul și doamna Smith”, în care Angelina apare alături de Brad Pitt. (Vezi imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Cei doi s-au cunoscut și s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale peliculei din 2005. La aceea vreme, actorul era însurat cu Jennifer Aniston, de care a divorțat la scurtă vreme după ce a cunoscut-o pe Jolie.

Actrița a dat dovadă de eleganță și stoicism și a semnat posterul fără să clipească. În tot acest timp a evitat să se uite la fotografia lui Brad Pitt.

Angelina Jolie a intentat divorț de Brad Pitt în 2016, iar lupta pentru avere și custodia copiilor continuă după aproape opt ani.

Angelina Jolie a cerut divorțul de Brad Pitt în septembrie 2016, la scurt timp după o întâmplare cu totul neașteptată în avion. Potrivit BBC, actorul și-ar fi lovit copiii, motiv pentru care actrița a decis să pună capăt căsniciei. Fostul cuplu se judecă pentru obținerea proprietății Chateau Miraval SA, o casă și o podgorie din sudul Franței pe care cei doi le-au achiziționat împreună.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni