• PRO TV
  • Gabriela a murit după a fost lovită violent de o mașină care circula pe contrasens! Soțul ei, unul dintre pompierii chemați la fața locului, a leșinat când a văzut că victima moartă este chiar ea

Gabriela a murit după a fost lovită violent de o mașină care circula pe contrasens! Soțul ei, unul dintre pompierii chemați la fața locului, a leșinat când a văzut că victima moartă este chiar ea

Gabriela a murit după a fost lovită violent de o mașină care circula pe contrasens! Soțul ei, unul dintre pompierii chemați la fața locului, a leșinat când a văzut că victima moartă este chiar ea

Gabriela, o femeie în vârstă de 40 de ani din Teleorman, s-a stins din viață într-un tragic accident, desfășurat pe E70. Soțul ei, de meserie pompier, a leșinat când și-a văzut partenera decedată.

O tragedie îngrozitoare a avut loc în Teleorman, acolo unde o femeie în vârstă de 40 de ani a murit după ce a fost implicată într-un accident devastator. Aceasta se afla la volanul mașinii sale, în apropierea orașului Alexandria, în momentul în care un alt autoturism a intrat pe contrasens și a lovit-o pe femeie. Impactul a fost unul atât de puternic încât Gabriela a murit pe loc, iar șoferul celeilalte mașini, un bărbat în vârstă de 65 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale.

La fața locului au intervenit, de urgență, pompierii și echipajele medicale, care au încercat să o resusciteze pe femeie, însă fără succes.

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat de 66 de ani, din municipiul Bucureşti, conducea un autoturism, din direcţia Alexandria către Bucureşti, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde ar fi acroşat un autoturism condus de o femeie în vârstă de 40 de ani, din comuna Nanov. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul femeii”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman.

SoțulGabrielei, unul dintre pompierii chemați la fața locului, a leșinat când a văzut că victima moartă este chiar ea

Soțul Gabrielei este de meserie pompier și toată viața și-a dedicat-o salvării oamenilor aflați în situații periculoase. La momentul accidentului, bărbatul se afla la muncă și a fost chemat la fața locului, pentru descarcerarea pasagerilor blocați între fiare, în urma impactului fatal.

Atunci când a văzut mașina distrusă a partenerei sale de viață, Dan a încremenit. Acesta s-a apropiat de autovehicul, iar în momentul în care a realizat că Gabriela s-a stins din viață în urma accidentului, a leșinat.

După ce i s-a oferit primul ajutor, bărbatul a fost transportat la spital.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni