• PRO TV
  • Transformare șocantă de look! În anii 2000, era considerată una dintre cele mai frumoase femei de pe planetă. ”Acum zici că e drag queen”

Transformare șocantă de look! În anii 2000, era considerată una dintre cele mai frumoase femei de pe planetă. ”Acum zici că e drag queen”

Transformare șocantă de look! În anii 2000, era considerată una dintre cele mai frumoase femei de pe planetă. ”Acum zici că e drag queen”

Apariția artistei Shania Twain la premiile People’s Choice Country i-a lăsat mască pe fani, look-ul acesteia fiind total de nerecunoscut.

@e_entertainment it’s nothing but bops from host @Shania Twain ? #pccas #livefrome #awardseason @People’s Choice Awards @E! News @E! Insider watch the #pccas on @NBC and streaming on @Peacock ♬ original sound - E! Entertainment

”Outfitul ei este stilat și super amuzant, îl ador. Dar... suntem siguri că aceasta este Shania Twain?”, a comentat un fan.
”Am crezut că este un drag queen care o imită”
”Victima operațiile estetice nereușite”
”Nu știu cine e doamna asta, dar cu siguranță nu este Shania”.
”Soțul meu nu a recunoscut-o, în ciuda faptului că suntem fani Shania de ani de zile”, a mai scris cineva.

Transformarea e cu atât mai șocantă cu cât în urma cu doi ani, vedeta arăta total diferit. Este vizibil cu ochiul liber că a apelat la fillere, apărând pe covorul roșu cu fața un pic umflată după o astfel de intervenție.

Foto: Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni