• PRO TV
  • Radu Ștefan Bănică, noi dezvăluiri despre relația cu sora lui, Violeta! Ce face cântărețul când tânăra este curtată de bărbați nepotriviți

Radu Ștefan Bănică, noi dezvăluiri despre relația cu sora lui, Violeta! Ce face cântărețul când tânăra este curtată de bărbați nepotriviți

Radu Ștefan Bănică, noi dezvăluiri despre relația cu sora lui, Violeta! Ce face cântărețul când tânăra este curtată de bărbați nepotriviți

Violeta Bănică este o norocoasă! Fratele ei mai mare, Radu Ștefan Bănică, este cât se poate de atent cu ea și o protejează cum știe mai bine! Iată cum procedează tânărul cântăreț atunci când bărbații nepotriviți îi fac curte surorii sale!

Gallery

​Radu Ștefan Bănică, fiul celebrului cântăreț Ștefan Bănică jr. din relația cu Camelia Constantinescu și Violeta Bănică, fiica artistului din relația cu Andreea Marin, au fost întotdeauna foarte apropiați. Tânărul actor și cântăreț, în vârstă de 22 de ani, are foarte mare grijă de sora lui mai mică și este atent atunci când vine vorba de bărbații care o curtează.

În cadrul unui interviu, Radu Ștefan Bănică a spus că are obiceiul de a-i îndepărta de sora lui pe admiratorii nepotriviți, însă procedează în ala fel încât să nu o restricționeze pe tânără.

„Este o relație normală frate-soră, ne certăm, ne și iubim, dar face parte din familie. N-am nicio problemă cu băieții din jurul Violetei. Îndepărtez băieții după ce văd că nu e ce trebuie, dar în rest nu. Mâine poimâine face 18 ani, sunt atent, evident, dar nu sunt genul să restricționez. Păi ce facem? Trebuie să ne trăim cu toții viața.”, a declarat Radu Ștefan Bănică pentru wowbiz.ro.

Ce spune Andreea Marin despre relația fiicei sale

Violeta Bănică, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr, trăiește, la doar 16 ani, o frumoasă poveste de dragoste cu un tânăr, pe nume George. Despre băiat se știe că a studiat la „Școala de media” și că este implicat în foarte multe proiecte, așa cum obișnuiește și Violeta.

„Are 16 ani și e normal la această vârstă să îi placă cineva, sunt deschisă. Cu precauții însă, așa cum gândește probabil orice părinte conștient și responsabil în aceste vremuri tulburi. Îmi place să o văd fericită și în siguranță”, a spus Zâna Surprizelor într-un interviu pentru fanatik.ro.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni